Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

Lagervaror levereras inom 2 veckor

85.000 nöjda kunder

Fönsterdörrar

Fönsterdörren ger dig en fantastisk utsikt över trädgården och är den perfekta blandningen mellan ett fönster och en dörr. Dörren passar bra som utgång i trädgården.

Våra fönsterdörrar fås till låga priset och i ett brett utbud. Välj dina nya fönsterdörrar i antingen trä eller trä/alu. Bra dörrar är vår specialitet – bra priset också.

Se alla våra fönsterdörrar nedanför:

Fönsterdörr – slank design till dina dörrar

Låt inne och ute smälta ihop med vår helt nya lösning: Fönsterdörr.

Fönsterdörren gör att dörren får samma proportioner som ett fönster – det gör dom slanka och ger ett fint och lätt uttryck i ditt hem.

Den smala ramkonstruktionen ger möjlighet för större synligt glasmått i dörren och därmed kommer du få mer ljus in i ditt hem. Det betyder att solens strålar utnyttjas optimalt och ger dig ett högt utnyttjande av den energi som kommer, från precis solens strålar. Samtidigt får du en större utsikt över naturen så du bättre kan njuta av utsikten till trädgården eller kanske terrassen.

Dina fönsterdörrar kan du självklart beställa hos oss precis enligt dina mått och önskemål – så dörren passar dig och ditt hem.

Våra fönsterdörrar är en helt ny produktkategori i 2021. Väljer du att montera en fönsterdörr i din bostad, får du alltså det nyaste inom altandörrsdesign i ditt hem.

En altandörr med fönsterprofil, också kallat en fönsterdörr är alltså en altandörr tillverkat med samma ramproportioner som ett fönster. Den synliga skillnaden från ett fönster är, att fönsterdörren har en tröskel.

Har du speciella önskemål?


Har du speciella önskemål eller hittar du inte den modellen ni söker efter.
Ring oss på tlf.: 0771-267474 så kan vi hjälpa er.
Vi producerar fönster och dörrar efter beställning och kan tillgodose de flesta önskemålen.
Vi kan bland annat flytta spröjs, göra trekantiga, vridfönster etc....

Fönster efter era mått - Bonusfönster


Bonusfönster producerar efter era mått och har många fördelar som normalt brukar vara tilllägg.
Vi kan erbjuda flera tillval som inte finns med på hemsidan så som sammabyggning, andra öppningsmöjligheter.

Har du särskilda önskningar?
Om du känner dig osäker hur man beställer fönster och dörrar eller om har du några speciella önskemål så finns vi i telefon för att hjälpa dig. Ring oss på Tel:. 0771-267474   -Vi kan producera många andra varianter.


10 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Låga priser

Vi har tagit bort allt det onödiga för att kunna leverera låga priser. Mellanhänder, häftiga utställningar och annat fancy. Det som återstår är bra produkter till låga priser, helt enkelt

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!