Flera fördelar och större besparinger

Det är mycket viktigt att du tar rätt beslut när du beställer dina nya fönster och dörrar. Här är det mycket att ta ställning till och många val att göra. Det kan till exempel vara färgen på dina nya produkter eller deras utseende; vilken typ av fönster eller dörr vill du ha? Ska de ha spröjs – och hur många? Vilket material ska dina nya produkter bestå av? Ja, det finns mycket att överväga när man beställer nya fönster och dörrar. Det är också viktigt att tänka på vilken typ och vad för glaskonstruktion dina nya fönster och dörrar ska bestå av.

Oavsett vilka val du gör, vill vi gärna hjälpa dig igenom processen och hjälpa dig att göra rätt val. Att köpa fönster och dörrar kräver trygghet – det ger vi dig! Vi sitter också redo att hjälpa dig både via telefon och mejl. Om du har några frågor kan du kontakta oss här.

När man ska köpa nya dörrar eller fönster är det klart att man vill fatta rätt beslut

Vilka faktorer:

Där finns många faktorer att ta hänsyn till och det kan ofta vara svårt att skilja en produkt från en annan.

Speciella mått utan extra tillägg:

Hos BonusFönster erbjuder vi en helt personlig produktion av alla dörrar och fönster utan extra kostnad. Varje dörr eller fönster blir tillverkad helt efter dina mått och önskemål.

Det är alltså inte några standardvaror och ändå betalar du endast en m2 pris för de material som används vid produktionen.

Utsökta grundmaterial:

Som grundmaterial för våra fönster och dörrar har vi valt en av de bästa lösningarna för det nordiska klimatet. Kärnträ från långsamt växande tall. Det ger hög dokumenterade isolering, lång hållbarhet och bättre luftkvalite inomhus eftersom det är ett naturligt material.

Certifikat och godkännande:

Fönster och dörrar är CE märkta vilket ger dig en extra produktgaranti.

Exempel på hemsidan:

På hemsidan ger vi några bra exempel på de olika typer av dörrar och fönster vi kan framställa. Där finns många fler möjligheter, men här nämns endast de mest använda. Priserna på fönstren och dörrarna är angivna med grundpriser och där är också uppställt ett exempel på en given mått. Alla priser är inkl. moms.

Vi hoppas att vi även i ditt fall kan erbjuda en lösning som möter alla dina behov till ett lågt pris så vi kan fortsätta att leva upp till vårt namn.