Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

85.000 nöjda kunder

Takfönster

Takfönster är ett bra val när du vill ha mer ljusinsläpp i din bostad.
Utöver ljusinsläppet är ett takfönster också otroligt praktiskt, då det öppnas utåt så man alltid kan ha något stående under takfönstret.
Våra takfönster finns i olika varianter och olika öppningar, så är du säker på att hitta det takfönster som passar bäst till din bostad.
Kom ihåg att vi har prismatch och 10 års garanti på alla våra produkter.

Fönster är funktionsmässiga och estetiskt viktiga för varje hem, och de rätta fönstren kan göra mirakel för det överordnade intrycket.
Det är därför du ska tänka dig för noga innan du köper dina fönster.
Bonusfönsters pris och energibesparingar ger dig ett försprång här.
Oavsett vilka faktorer som är viktiga för dig, t.ex smak, säkerhet, budget eller klimat så är Bonusfönster stället där du hittar det mesta av det bästa.
Vi levererar exceptionell kundupplevelse genom att konstant lyssna på våra kunder.


3 fördelar

10 års garanti 

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Låga priser 

Vi har tagit bort allt det onödiga för att kunna leverera låga priser. Mellanhänder, häftiga utställningar och annat fancy. Det som återstår är bra produkter till låga priser, helt enkelt.

Prismatch 

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!