Takfönster

Öka ljusinsläppet i mörka utrymmen eller sovrum på övervåningen med ett takfönster. Våra hållbara och högkvalitativa takfönster ger extra ljus och ventilation. Vi erbjuder olika varianter och öppningsalternativ som passar ditt hem. BonusFönster ger dig prisgaranti och upp till 15 års garanti.

 1. Takfönster - Pivotfönster

  Takfönster - Pivotfönster

  Välj fönster
 2. Takfönster - Nödöppning

  Takfönster - Nödöppning

  Välj fönster
 3. Plant fast takfönster

  Plant fast takfönster

  Välj fönster
 4. Takfönster - Vindsrum

  Takfönster - Vindsrum

  Välj fönster

Billiga takfönster av högsta kvalitet

Hos BonusFönster kan du lita på att du får kvalitet för pengarna. Våra billiga takfönster tillverkas efter dina önskemål och håller riktigt länge. I vårt sortiment hittar du flera modeller med olika typer av öppningar och design. Vi har även ett brett utbud av tillbehör som kompletterar dina redan snygga takfönster.

Beställer du alla dina fönster hos oss kan du skapa en enhetlig design i hela huset med fönster som matchar varandra designmässigt. Vi har både fönster och dörrar i många olika varianter och material som du kan välja mellan. Om du letar efter en kombination av högkvalitativa produkter och marknadens bästa priser är BonusFönster rätt val för dig.

Takfönster – Pivotfönster

Takfönster i pivotfönster-variant öppnas i en “pivot”-rörelse med handtag nertill. Denna typ av fönster är extra bra när man ska vädra hemma och ger även huset en modern look. Våra pivotfönster är tillverkade av furu och har spröjs och glaslister av aluminium.  Vi har takfönster med pivotöppning i många olika mått men du kan självklart även måttbeställa takfönster om ditt hem har unika fönstermått. Fönstrena komma med spanjoletthandtag och går att låsa i olika vinklar när fönstret är öppet.

Takfönster – Nödöppning

Takfönster med nödöppning öppnas uppåt och utåt och, till skillnad från pivotfönster, kan öppnas helt för att även fungera som en nödutgång. Denna typ av fönster har en mer klassisk öppning som liknar våra sidohängda fönster men med öppning uppåt istället för åt sidan. Våra takfönster med nödöppning har spanjoletthandtag och kan låsas i olika vinklar när fönstret är öppet.

Takfönster för vindsrum

Med ett takfönster för vindsrum får du en enklare variant av takfönster som är perfekt för vinden. Denna typ av takfönster släpper in naturligt ljus och håller värmen inne men har inte samma låsfunktion i gångjärnen som våra andra takfönster modeller. Dessa takfönster är ett bra val när du bara behöver ha ett takfönster med två lägen: öppet eller stängt. Istället för spanjoletthandtag kommer takfönster för vindsrum med ett vädringsbeslag som går att ställa i 3 positioner.

3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.

Tillval på våra takfönster

När du beställer fönster eller dörrar hos BonusFönster får du inte bara marknadens bästa priser och utmärkt kvalitet, du får även själv välja de tillval du vill ha på dina fönster. Våra takfönster har flera tillval som du kan se på respektive produktsida. Bland tillvalen för våra billiga takfönster hittar du till exempel:

 • Olika typer av gardiner
 • Isoleringskit
 • Betjäningsstång
 • Intäckningsplåtar

Välj de tillval som du behöver för att dina nya takfönster ska passa perfekt i just ditt hem. Om du vill beställa tillbehör till dina takfönster som du inte hittar bland tillvalen kan du även kika på vårt sortiment av tillbehör till takfönster.

Tillbehör till takfönster

I vårt utbud av tillbehör till takfönster kan du hitta en mängd högkvalitativa produkter som kompletterar dina takfönster. Vare sig du vill ha stora takfönster och behöver dubbel intäckning eller vill beställa en mörkläggningsgardin kan du hitta dessa produkter under våra tillbehör

I denna kategori hittar du även traditionella rullgardiner, intäckningsplåtar och isoleringskit. Letar du efter ett tillbehör som inte finns i tillbehörskategorin kan du självklart även kontakta vår kundtjänst för att se om vi har det du letar efter i vårt sortiment. I vissa fall kan vi även specialbeställa det du letar efter, självklart till ett riktigt bra pris.

Takfönster i olika storlek

Våra takfönster finns i flera olika standardmått som du kan välja i rullgardinslistan på respektive produktsida. Dessa är de vanligaste måtten i svenska hus och lägenheter och du kan välja bland mått som till exempel:

 • 55x78 cm
 • 55x98 cm
 • 55x78 cm
 • 78x140 cm
 • 94x140 cm

Som du ser har vi både små och stora takfönster i vårt sortiment. Men vi kan även tillverka fönster enligt specifika mått om du vill måttbeställa dina takfönster. Om du letar efter fönster i specialmått kan du kontakta vår kundtjänst via chatt, e.-post eller telefon för att beställa dina takfönster.

Hur du beställer takfönster online

Det är enkelt att beställa takfönster på nätet med BonusFönster. Förutom att ha marknadens bästa priser har vi även förenklat våra beställningar så att du snabbt och enkelt kan beställa nya fönster inför ditt nästa projekt. Beställ takfönster hos oss genom att följa tre enkla steg:

 1. Mät upp
 2. Beställ
 3. Montera

Så enkelt kan det vara att byta ut ditt gamla fönster eller installera nya fönster hemma. Våra billiga takfönster levereras direkt till dig, utan dyra mellanhänder som höjer priserna. Allt detta utan att kompromissa med kvaliteten. Gör det själv med takfönster – Billigt och enkelt med BonusFönster

Beställ billiga takfönster hos BonusFönster

Hos oss kan du lita på att du får marknadens bästa priser på takfönster. Vi erbjuder både prismatch innan köp och prisgaranti efter köp som säkerställer att du alltid får det lägsta priset hos oss. 

Hittar du en av likadan vara hos en av våra konkurrenter till ett lägre pris matchar vi deras pris innan din beställning. Hittar du en vara som är billigare på vår hemsida inom 30 dagar efter ditt beställningsdatum så får du tillbaka mellanskillnaden. Du kan alltså vara helt säker på, att BonusFönster har det bästa priset du kan få på takfönster.