Dreh kipp altandörr

En dreh kipp altandörr är det bästa valet för dig som vill ha en altandörr med tilt- och vädringsfunktion. Den kan öppnas både helt och delvis för att ventilera och har en tilt-funktion för luftinsläpp. Ibland kallas den även för Tilt & Turn dörr.

Vad är en dreh kipp altandörr?

En dreh kipp altandörr går både att öppna som en vanlig dörr och i lutande läge för att vädra. Många dreh kipp altandörrar har ett mikroventilationsläge som endast öppnar dörren några millimeter för att släppa in luft. Kipp funktionen gör dörren extra praktiskt om du vädrar ofta. Dreh kipp altandörrar finns endast i inåtgående modell.

Dreh kipp altandörr med eller utan spröjs

Hos BonusFönster erbjuder vi ett brett sortiment av dreh kipp altandörrar i flera olika modeller. Gemensamt för alla våra produkter är enormt hög kvalitet och hållbara material. Du kan välja en dreh kipp altandörr som passar perfekt med dina fönster i huset genom att välja en dörr med eller utan spröjs. Våra spröjsade dreh kipp altandörrar finns i modeller från två upp till tio spröjs. Vi har även modeller med fönster och fyllning, om du föredrar att ha lite mindre insyn.

Beställ en dreh kipp altandörr efter dina specifikationer

Alla hus och hem är olika och hos BonusFönster är vi stolta över att kunna leverera produkter som passar perfekt till just ditt hem. När du beställer din dreh kipp altandörr kan du välja mått, spröjs, glastyp och många andra tillval själv. Anpassa din nya fina altandörr efter din egen smak och få hem en dörr som förgyller ditt hem. Alla våra dreh kipp dörrar är tillverkade i hållbar PVC som kräver minimalt underhåll. Vill du förebygga insyn kan du välja strukturerat glas som släpper in ljus men håller nyfikna blickar ute. Du kan även välja dolda gångjärn om du vill ha en så stilren design som möjligt.

Beställ din dreh kipp altandörr hos BonusFönster

Hos BonusFönster får du högkvalitativa produkter till riktigt bra priser. Vi hjälper dig gärna med måttagning samt ger dig råd om du inte är säker på vilken sorts altandörr som passar just ditt hem. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor eller vill specialbeställa produkter som du inte hittar i vår webbshop. Hos BonusFönster kan du hitta allt inom fönster och dörrar för alla.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.

Underhållning

Ta väl hand om dina fönster och dörrar, de kan hålla i många år. Vilket underhåll dina fönster och dörrar behöver beror på vilket material de är gjorda av. Se hur du bäst passar dina fönster och dörrar här: https://www.bonusfonster.se/underhaall/