Sidoljus

Sidoljus är fönster som monteras bredvid dörrar för att öka ljusinsläppet i hemmet. Perfekt för en ljusare entré eller att titta ut genom hallen utan att öppna dörren. BonusFönster erbjuder även sidoljus med insynsskydd för mer privatliv.

Sidoljus till ytterdörr

Med våra sidoljus kan du ge din ytterdörr en mer elegant design genom att göra din entré till huset bredare och släppa in mer naturligt ljus i hallen. Vi har sidoljus i flera olika modeller med olika antal glasrutor och fyllningar, så att du kan hitta en design som passar just ditt hem. Med ett snyggt sidoljus i glas slipper du tända lampan i hallen under dagtid och kan spara på elen. Våra snygga sidoljus håller dessutom värmen inne och ger dig mer ljusinsläpp utan att påverka isoleringen.

Snygga sidoljus med olika design

Hos BonusFönster får du hög kvalitet, riktigt bra priser och ett brett utbud av produkter i olika modeller och design. Välj mellan modeller med spröjs, modeller i helglas eller med flera glasrutor och fyllning. Vi har även modeller helt utan glas om du bara vill ha ge entrén ett ansiktslyft utan att ha glasrutor vid ytterdörren. Våra sidoljus finns både i kärnträ och i en kombination av trä/aluminium, så att du kan välja det material som passar ditt hem bäst.

Sidoljus med spröjs

Har dina fönster ha en klassisk look med spröjs kan du även skaffa snygga sidoljus i samma design. Matcha dina befintliga fönster med sidoljus med spröjs i hallen eller vid dörren till uteplatsen. 

Sidoljus med glasrutor och fyllning

Ett populärt val i hallen är att ha sidoljus med glasrutor på övre halvan och fyllning i lägre halvan. Denna modell ser riktigt bra ut, särskilt i kombination med dörrar som har en liknande design. 

Sidoljus i helglas

Har du nyfikna husdjur hemma som tycker om att sitta vid fönstret och titta ut kan du välja ett sidoljus i helglas. Dessa modeller har en glasruta som går hela vägen ner till golvet och släpper in mer ljus än andra modeller.

Sidoljus utan glasfönster

Föredrar du att inte ha glas i hallen men vill ha sidoljus vid ytterdörren kan du välja en modell helt utan glas. Dessa modeller består antingen av en stor fyllning eller flera mindre fyllningar med spröjs och håller inne värmen något bättre än modeller med glas.

Tillval för sidoljus

När du beställer sidoljus hos oss får du alltid möjligheten att välja tillval som material, färg och specialglas. Här kan du välja om du vill ha en glastyp med insynsskydd som släpper in ljus men håller nyfikna blickar ute. Du kan även välja att uppgradera dina sidoljus till trä/aluminium som material för att dra ner på underhållet. Du kan se alla tillgängliga tillval på respektive produktsida och beställa dina sidoljus precis som du vill ha dem.


3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.

Beställ dina sidoljus hos BonusFönster

Hos oss får du alltid marknadens bästa priser på sidoljus, fönster och dörrar. Vi erbjuder både prismatchning innan beställning och prisgaranti efter köp. Hittar du en av likadan vara hos en av våra konkurrenter till ett lägre pris matchar vi deras pris innan din beställning. Hittar du en vara som är billigare på vår hemsida inom 30 dagar efter ditt beställningsdatum så får du tillbaka mellanskillnaden. Du kan alltså vara helt säker på att BonusFönster erbjuder de bästa priserna på sidoljus som går att hitta.