Skjutdörrar - skjutpartier

Praktiska skjutdörrar skapar en förening mellan inomhus och utomhus. BonusFönster erbjuder olika modeller och skräddarsydda lösningar för att passa ditt hem och behov. Upptäck vårt sortiment för den bästa lösningen.

Spara plats med ett skjutparti i hemmet

Väljer du en skjutdörr får du en praktisk funktion som inte tar upp onödig plats i rummet när du öppnar dörren. Skjutdörren är även fördelaktig om du vill ställa något vid dörröppningen och den ger dig ett panorama-perspektiv av din utsikt. 

Skjutdörrarna är praktiska, då de utnyttjar boarean fullt ut. Skjutdörren skjuts åt sidan och tar därför inte någon plats i rummet, på din terrass eller altan.

Det ger dig möjlighet att skapa en smidig och naturlig övergång från hemmet till uteplatsen. Låt en smidig skjutdörr göra det lättare att få ut så mycket som möjligt av de varmare månaderna och förgyll sommaren med härliga stunder på uteplatsen. 

Släpp in ljuset med skjutdörrar

Våra skjutdörrara släpper in mycket ljus tack vare de stora glaspanelerna och ger även rummet en snygg detalj med ram i aluminium. En skjutdörr är lätt att öppna och stänga och erbjuder dig en enkel övergång mellan trädgård och terrass. Se hur du själv mäter upp till din nya skjutdörr så att du kan få den bästa lösningen för ditt hem.

Om du ska köpa nya dörrar till ditt hem är det ett smart och praktiskt val att välja dörrar som håller sig snygga i flera år och dörrar från BonusFönster har alltid upp till 15 års garanti.

Flera möjligheter med skjutdörrar

På BonusFönster kan du få flera valmöjligheter när det gäller dina skjutdörrar. Vi kan producera fönster efter dina specifika mått och önskemål. Vi kan även specialbeställa produkter efter dina behov så att du får just de skjutdörrar som du vill ha. Hos oss finns möjligheten att bland annat:

  • Flytta spröjs
  • Göra trekantiga fönster 
  • Göra rundade fönster
  • Vridfönster 

Vi kan även producera andra varianter utöver våra kategorier om du har speciella design-önskemål på hur dina skjutdörrar ska se ut. Vi erbjuder flera olika valmöjligheter och levererar skjutpartier som håller i väldigt många år.

Köp dina skjutdörrar på BonusFönster 

Upptäck alla våra kategorier och hitta dina nya skjutdörrar hos BonusFönster. Oavsett vilka behov du har eller vilken sorts skjutdörrar du behöver kan vi stå till tjänst och specialbeställa det du behöver till ditt hem. 
Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller funderingar över våra kategorier eller produkter. Du hittar alltid många valmöjligheter hos oss och du har tillgång till professionell rådgivning så att du får den bästa lösningen för just dig. Läs mer och få svar på flera vanliga frågor här och kontakta oss om du vill veta mer om skjutdörrar och glaspartier.


3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.