Skjutdörrar-skjutpartier

Praktiska skjutdörrar till ditt hem 

En skjutdörr - eller skjutparti - låter inomhus smälta ihop med utomhus. Vill du förlänga sommaren, är en skjutdörr mellan till exempel vardagsrummet och terrassen ett bra val för dig och din familj. Skjutdörren låter dig öppna upp en större del av ditt hem. På så sätt kan du hälsa trädgården, terrassen eller altanen välkommen in.

På BonusFönster producerar vi flera modeller men erbjuder även skräddarsydda lösningar för alla våra produkter. Vi kan skräddarsy dina skjutdörrar så att de passar perfekt till ditt hem och dina behov. Upptäck sortimentet här och hitta den bästa lösningen för dig.

Spara plats med ett skjutparti i hemmet

Väljer du en skjutdörr får du en praktisk funktion som inte tar upp onödig plats i rummet när du öppnar dörren. Skjutdörren är även fördelaktig om du vill ställa något vid dörröppningen och den ger dig ett panorama-perspektiv av din utsikt. 

Skjutdörrarna är praktiska, då de utnyttjar boarean fullt ut. Skjutdörren skjuts åt sidan och tar därför inte någon plats i rummet, på din terrass eller altan.

Det ger dig möjlighet att skapa en smidig och naturlig övergång från hemmet till uteplatsen. Låt en smidig skjutdörr göra det lättare att få ut så mycket som möjligt av de varmare månaderna och förgyll sommaren med härliga stunder på uteplatsen. 

Släpp in ljuset med skjutdörrar

Våra skjutdörrara släpper in mycket ljus tack vare de stora glaspanelerna och ger även rummet en snygg detalj med ram i aluminium. En skjutdörr är lätt att öppna och stänga och erbjuder dig en enkel övergång mellan trädgård och terrass. Se hur du själv mäter upp till din nya skjutdörr så att du kan få den bästa lösningen för ditt hem.

Om du ska köpa nya dörrar till ditt hem är det ett smart och praktiskt val att välja dörrar som håller sig snygga i flera år och dörrar från BonusFönster har alltid 10 års garanti.

Flera möjligheter med skjutdörrar

På BonusFönster kan du få flera valmöjligheter när det gäller dina skjutdörrar. Vi kan producera fönster efter dina specifika mått och önskemål. Vi kan även specialbeställa produkter efter dina behov så att du får just de skjutdörrar som du vill ha. Hos oss finns möjligheten att bland annat:

  • Flytta spröjs
  • Göra trekantiga fönster 
  • Göra rundade fönster
  • Vridfönster 

Vi kan även producera andra varianter utöver våra kategorier om du har speciella design-önskemål på hur dina skjutdörrar ska se ut. Vi erbjuder flera olika valmöjligheter och levererar skjutpartier som håller i väldigt många år.

Köp dina skjutdörrar på BonusFönster 

Upptäck alla våra kategorier och hitta dina nya skjutdörrar hos BonusFönster. Oavsett vilka behov du har eller vilken sorts skjutdörrar du behöver kan vi stå till tjänst och specialbeställa det du behöver till ditt hem. 
Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller funderingar över våra kategorier eller produkter. Du hittar alltid många valmöjligheter hos oss och du har tillgång till professionell rådgivning så att du får den bästa lösningen för just dig. Läs mer och få svar på flera vanliga frågor här och kontakta oss om du vill veta mer om skjutdörrar och glaspartier.


Betala med Klarna

Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem.

10 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.