Fasta fönster

Fasta fönster ger maximalt ljusinsläpp utan möjlighet att öppna dem. De har smala ramar och bättre isolering än öppningsbara fönster. BonusFönster erbjuder fasta fönster utan karm för ännu mer ljus. Du väljer design och glastyp vid beställning.

Varför är fasta fönster bra?

Eftersom fasta fönster inte går att öppna ger de bättre isolering jämfört med vanliga fönster som kan öppnas. Fasta fönster släpper in mer ljus än vanliga fönster eftersom glaset går ända ut till kanten. Välj fasta fönster där du vill ha ett stort ljusinsläpp men inte behöver öppna fönstret för att vädra.

Fasta fönster med eller utan spröjs

Alla hem ser olika ut och för att du ska kunna köpa fasta fönster som passar perfekt till just ditt hem erbjuder vi massor av valbara alternativ. Ett av de tydligaste valen du kan göra när du beställer fasta fönster är om du vill ha helglas fönster eller spröjs. Väljer du helglas får du en stilren design med maximalt ljusinsläpp. Dessa modeller ser lite mer moderna ut och passar bäst i hus med raka linjer och moderna material.

Har du däremot flera fönster med spröjs eller ett hus som har en mer traditionell design vill du förmodligen matcha dina nya fasta fönster med resten av huset. Hos oss kan du köpa fönster i många olika storlekar med både många små spröjs och färre spröjs med större glasrutor. Välj antal spröjs upp till hela 15 rutor och para ihop dina fasta fönster med dina öppningsbara fönster. 

Vill du ha fasta fönster som endast är till för maximalt ljusinsläpp, till exempel genom att täcka en hel vägg, är fönster utan karm ett bra val. Genom att skippa karmen får du ett fönster som är nästan helt i glas vilket är perfekt om du har en fantastisk utsikt som du vill kunna njuta av utan från soffan eller matbordet.

Välj glastyp och material 

Precis som alla andra fönster vi erbjuder kan du välja glas och material på dina fasta fönster. Vill du ha klassiskt klart glas eller vill du ha glas som släpper in ljus men förhindrar insyn? Vi har flera glastyper som fungerar som insynsskydd med olika struktur. Vill du ha stort ljusinsläpp men hålla ute oljud? Välj vårt speciella ljuddämpande glas som minimerar buller med ca 5 dB.

Vi har även två sorters härdat säkerhetsglas som är ett bra val för fönster som är särskilt utsatta för risk att krossas. När vanligt fönsterglas krossas går det i bitar med vassa kanter, som kan ge allvarliga skador. 

Vårt säkerhetsglas har en osynlig plastfolie på båda sidor som förhindrar glassplitter om olyckan skulle vara framme. Denna glastyp kan förhindra allvarliga skador om dina glasrutor skulle gå sönder, något som är extra viktigt om du har barn eller husdjur hemma.

fast fönster med spröjsfast fönster med spröjs

Skräddarsydda fönster för ditt hus

När du beställer fasta fönster, altandörrar eller andra produkter från oss är det viktigt att du får hem produkter som passar just ditt hem. Därför är mått-tagningen innan beställning extremt viktig. Vi hjälper dig gärna att ta måtten på rätt sätt så att du får hem produkter i rätt storlek och kan montera dina nya fasta fönster utan några problem. 

Kontakta vår kundtjänst om du vill ha råd eller har frågor om måttagning. Vi levererar fönster enligt dina mått utan att det kostar skjortan. Det viktigaste är att du är nöjd med dina nya fönster och kan njuta av din vackra utsikt.

Fasta fönster från BonusFönster

Här hos BonusFönster har vi kombinerat de billigaste priserna med högkvalitativa produkter för att du ska kunna designa ditt drömhem precis som du vill. Vi erbjuder upp till 15 års garanti på alla produkter i vårt sortiment och våra fönster är CE certifierade och inbrottssäkra. Vi håller nere våra priser genom att skicka dina produkter direkt från fabriken och vi har inte heller några showrooms som kostar massa pengar. Genom att minimera våra kostnader kan vi erbjuda riktigt bra produkter till ännu bättre priser. 

Med fasta fönster får du fönster med modern design som släpper in mer ljus än traditionella fönster. Fasta fönster isolerar bättre än öppningsbara fönster och du sparar därför ännu mer pengar genom att dra ner på värmekostnaderna under vintern. 

När du handlar hos oss får du hög kvalitet och utmärkt kundservice till ett marknadsledande pris. Beställa dina fasta fönster hos oss idag och bli en av våra över 85 000 nöjda kunder som redan handlat hos oss.

Vi har klippt allt onödigt för att kunna leverera fönster och dörrar direkt till dig till de lägsta priserna på marknaden. Bra service och råd, och vi är redo att hjälpa dig genom ditt köp.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa eller ringa oss via vår chatt eller e-post.

Tlf.: 0771 26 74 74 – Mail: bb@bonusfonster.se   

3 fördelar

Prismatch 

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.

Underhållning

Ta väl hand om dina fönster och dörrar, de kan hålla i många år. Vilket underhåll dina fönster och dörrar behöver beror på vilket material de är gjorda av. Se hur du bäst passar dina fönster och dörrar här: https://www.bonusfonster.se/underhaall/

Du bör inte missa våra bra erbjudanden när vi har Black Week - därför har vi samlat en sida åt dig där du kan lära dig mer om vår Black Week-kampanj. Klicka här och läs allt om det: Black Week/Friday erbjudanden - fönster och dörrar