Finansiering av nya fönster och dörrar

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget.

Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster. 

Det är ganska enkelt: 

 

  • Du lägger till önskade fönster och dörrar i varukorgen och när du kommer till betalning väljer du Klarna

  • Fyll i dina uppgifter och vänta på godkännande

  • Klarna skickar dig e-postmeddelanden med bekräftelse och betalningspåminnelser

Energiförbättringar är en av de allra bästa sakerna att investera i, det sparar inte bara pengar här och nu på uppvärmningskostnader utan det påverkar även ditt bostadspris i positivt.

Funderar du på nya fönster och dörrar till din bostad kan du med fördel välja fönster med 3-glas då de är mest energisnåla. 

Betala efter leverans

Om du väljer Klarna som betalningslösning kan du välja att betala hela beloppet 30 dagar efter att vi skickat din beställning från fabrik. Ingen ränta, inga avgifter, du betalar bara när du får dina nya fönster och dörrar.

Kort- eller bankbetalning

Med ett kort kan du betala dina inköp snabbt, säkert och enkelt. Du kan koppla dina kort till Klarna första gången du betalar något, eller göra det i förväg i Klarna-appen. Klarna kommer ihåg dina uppgifter så att du kan handla och betala ännu smidigare nästa gång.

Kortbetalning med valfritt kort. Pengarna dras direkt i samband med köpet.

Få glädjen och fördelarna med nya fönster och dörrar nu! Betala lite i taget och din investering överstiger inte budgeten. På så sätt får du glädje och nöje av dina nya fönster och du kan till och med spara pengar på eläkningen direkt, vilket kan hjälpa till med delbetalningen. Är du nyfiken på hur mycket pengar du kan spara på din elräkning?  

Se hur stor besparing du kan förvänta dig här: 

Finansiering av fönster och dörrar med Klarna

Få glädjen och fördelarna med nya fönster och dörrar nu! Betala lite i taget så din investering inte överstiger budgeten. På så sätt får du glädje och nöje av dina nya fönster och du kan till och med spara pengar på elräkningen direkt, vilket kan hjälpa till med delbetalningen.

Engångsavtal

Fyll i en enkel 4-stegs kreditansökan med top-of-mind information. Du får svar direkt om du blir godkänd och kan genomföra beställningen direkt.

Månadsbetalningar

Du gör månadsbetalningen online eller i vår app med banköverföring eller kortbetalning. Vi meddelar dig när det är dags att göra betalningen varje månad.

Betala online eller i appen

Se dina senaste köp och gör betalningarna i Klarna-appen eller online.

Tryggt och säkert

Med Klarna omfattas du alltid av Klarnas köparskydd . Moderna säkerhetsåtgärder skyddar din information för att förhindra obehöriga köp.

För att erbjuda dig att använda Klarnas betalningsmetoder är vi skyldiga att dela viss information om dig med Klarna. Detta händer bara om du väljer Klarna som betalningsmetod. Klarna använder informationen för att bedöma om du är berättigad att använda deras betalningsmetoder. Informationen som används är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningshistorik samt beställningsinformation såsom betalningsmetod, frakttyp, orderinformation och liknande.

Användningen av sådan information regleras i enlighet med GDPR och Klarnas dataskyddsinformation 

Behöver du hjälp?