Dreh kipp dubbel altandörr

Om du vill ha en snygg dörr till altanen som gör det riktigt enkelt att vädra finns det inget bättre val än en dreh kipp dubbel altandörr. Dessa dörrar är riktigt praktiska tack vare sin Tilt & Turn-funktion som gör att de både går att öppna helt, som vanliga altandörrar, men har även en vädringsfunktion. En dreh kipp dubbel altandörr har gångjärn som låter dig luta dörren inåt för att släppa in luft utan att behöver öppna dörren helt. Detta är smidigt för dig som har husdjur som gärna smiter ut när altandörren står på glänt.

Vad är en dreh kipp dubbel altandörr?

En dreh kipp dubbel altandörr har ett särskilt vädringsläge som lutar dörren inåt. Många dreh kipp dubbel altandörrar kan öppnas några millimeter för att släppa in luft. Dörrar med kipp funktion är bäst för dig som vädrar ofta. Alla dreh kipp dubbel altandörrar är inåtgående.

Välj din dreh kipp dubbel altandörr med eller utan spröjs

I BonusFönsters breda sortiment av dreh kipp dubbel altandörrarar kan du hitta flera olika modeller, både med och utan spröjs. Har du redan fönster med spröjs kan du matcha din nya altandörr med resten av huset genom att välja lika många spröjs på dörren. Vi har modeller med två till tio spröjs samt modeller med både fönster och fyllning, om du föredrar att bara ha fönster på den övre delen av dörren. Det som är gemensamt för alla dörrar hos BonusFönster är hög kvalitet och hållbara material. 

Måttbeställ din dreh kipp dubbel altandörr hos oss

Vi vet alla hus är olika och därför erbjuder vi specialbeställningar av din dreh kipp dubbel altandörr efter just de måtten som passar ditt hem. Förutom just mått kan du även välja mellan massor av andra tillval när du handlar hos oss. Välj till exempel antal spröjs, vilken sorts glas du vill ha eller om du vill lägga till dolda gångjärn för en stilren design. Alla dreh kipp dubbel altandörrar är tillverkade i slitstark PVC och kräver minimalt underhåll. Torka enkelt rent med en våt trasa vid behov.

Beställ din nya dreh kipp dubbel altandörr hos BonusFönster

Hos oss får du alltid produkter som håller riktigt hög kvalitet till marknadens bästa priser. 

Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med råd och svar på eventuella frågor. Behöver du hjälp med att ta mått innan du beställer kan du alltid kontakta oss för att få experthjälp. Oavsett om du vill byta ut din gamla altandörr eller uppgradera alla fönster i huset med moderna lösningar är BonusFönster det bästa alternativet på marknaden.


Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.

Underhållning

Ta väl hand om dina fönster och dörrar, de kan hålla i många år. Vilket underhåll dina fönster och dörrar behöver beror på vilket material de är gjorda av. Se hur du bäst passar dina fönster och dörrar här: https://www.bonusfonster.se/underhaall/