Dreh kipp dubbel altandörr

För en snygg altandörr med enkel ventilationsmöjlighet är en dreh kipp dubbel altandörr det bästa valet. Den har både Tilt & Turn-funktion för vädring och fullständig öppning som vanlig altandörr. Perfekt för att undvika att husdjur smiter ut.

  Dreh kipp dubbel altandörr

 1. Dreh kipp dubbel altandörr

  Dreh kipp dubbel altandörr med 2 rutor

  från 4 015 kr
  Välj dörr
 2. Dreh kipp dubbel altandörr

  Dreh kipp dubbel altandörr med 6 rutor

  från 4 541 kr
  Välj dörr
 3. Dreh kipp dubbel altandörr

  Dreh kipp dubbel altandörr med 8 rutor

  från 4 678 kr
  Välj dörr
 4. Dreh kipp dubbel altandörr

  Dreh kipp dubbel altandörr med 10 rutor

  från 4 788 kr
  Välj dörr
 5. Dreh kipp dubbel altandörr

  Dreh kipp dubbel altandörr med 16 rutor

  från 5 119 kr
  Välj dörr
 6. Dreh kipp dubbel altandörr

  Dreh kipp dubbel altandörr med 20 rutor

  från 5 366 kr
  Välj dörr

Vad är en dreh kipp dubbel altandörr?

En dreh kipp dubbel altandörr har ett särskilt vädringsläge som lutar dörren inåt. Många dreh kipp dubbel altandörrar kan öppnas några millimeter för att släppa in luft. Dörrar med kipp funktion är bäst för dig som vädrar ofta. Alla dreh kipp dubbel altandörrar är inåtgående.

Välj din dreh kipp dubbel altandörr med eller utan spröjs

I BonusFönsters breda sortiment av dreh kipp dubbel altandörrarar kan du hitta flera olika modeller, både med och utan spröjs. Har du redan fönster med spröjs kan du matcha din nya altandörr med resten av huset genom att välja lika många spröjs på dörren. Vi har modeller med två till tio spröjs samt modeller med både fönster och fyllning, om du föredrar att bara ha fönster på den övre delen av dörren. Det som är gemensamt för alla dörrar hos BonusFönster är hög kvalitet och hållbara material. 

Måttbeställ din dreh kipp dubbel altandörr hos oss

Vi vet alla hus är olika och därför erbjuder vi specialbeställningar av din dreh kipp dubbel altandörr efter just de måtten som passar ditt hem. Förutom just mått kan du även välja mellan massor av andra tillval när du handlar hos oss. Välj till exempel antal spröjs, vilken sorts glas du vill ha eller om du vill lägga till dolda gångjärn för en stilren design. Alla dreh kipp dubbel altandörrar är tillverkade i slitstark PVC och kräver minimalt underhåll. Torka enkelt rent med en våt trasa vid behov.

Beställ din nya dreh kipp dubbel altandörr hos BonusFönster

Hos oss får du alltid produkter som håller riktigt hög kvalitet till marknadens bästa priser. 

Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med råd och svar på eventuella frågor. Behöver du hjälp med att ta mått innan du beställer kan du alltid kontakta oss för att få experthjälp. Oavsett om du vill byta ut din gamla altandörr eller uppgradera alla fönster i huset med moderna lösningar är BonusFönster det bästa alternativet på marknaden.


Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.

Underhållning

Ta väl hand om dina fönster och dörrar, de kan hålla i många år. Vilket underhåll dina fönster och dörrar behöver beror på vilket material de är gjorda av. Se hur du bäst passar dina fönster och dörrar här: Underhåll - fönster och dörrar