Dörrar

Dörrar

Hitta din perfekta dörr här! Anpassade ytterdörrar med många tillbehör inkluderade. Vi erbjuder även extra alternativ som inte finns på hemsidan, som ändringar i höjd, kombination av produkter och rundade sidor.

Välj marknadens bästa dörrar Se mer om våra dörrar

Fördelar som är inkluderade när du köper din dörr

När du köper din dörr från BonusFönster får du alltid produkter med hållbar och pålitlig kvalitet till de bästa priserna på marknaden. Vi prioriterar material som är bra för ditt hem, men även för miljön. Här kan du få produkter tillverkade i 90% ekologiskt trä och dörrar med tidlös design för ditt hem. Vi erbjuder även flera andra fördelar när du köper hos oss. På BonusFönster får du alltid: 

  • Upp till 15 års garanti
  • CE-märkt
  • Alu-spröjs
  • Extra inbrottsskydd
  • Kvistfritt / fingerskarvat virke
  • Efter dina mått
  • Allmoge profil
  • Aluglaslister
  • ECO-behandlat

Med upp till 15 års garanti kan du vara trygg och säker med ditt köp, så att du slipper att tänka på din dörrs hållbarhet. Det är viktigt att du känner dig nöjd med ditt köp och med våra dörrar kommer du känna att du gjort ett bra val i flera år framöver.

BonusFönster tänker på energin

Det är inte bara utseendet som du ska tänka på när du köper ny dörr. Ditt hems ytterdörrar kan orsaka värmespill, speciellt om de är dåligt installerade eller gamla. Bonusfönsters ytter- och altandörrar är lever upp till kraven för moderna dörrar och kommer därför i det långa loppet både värna om miljön och pengarna i din plånbok.

Nya ytterdörrar passar oftast bättre ihop med dörrkarmen samt isolerar bättre än gamla dörrar. Har ditt hem gamla dörrar kan det vara en bra ide att köpa nya som kommer reducera dina värmeutgifter och hålla kylan ute under vinterhalvåret.

Välj mellan flera olika kategorier av dörrar

Precis som att det finns flera olika typer av stilar och design på hus, finns det givetvis även flera olika typer av dörrar. Det är viktigt att kunna hitta en ytterdörr som passar till husets stil och design. Eller du kanske vill skapa en snygg kontrast genom att välja dörrar som är helt annorlunda än resten av huset?

På BonusFönster kan du hitta många olika kategorier och stilar att välja mellan så att du kan få precis den sortens dörr som passar bäst till just ditt hus. Oavsett om du är ute efter en specifik stil eller bara vill ha en helt klassisk ytterdörr kommer du garanterat hitta den här. Du kan välja mellan:

Med alla dessa kategorier är det också enkelt att hitta en dörr som kan anpassas efter dina önskemål. Du kanske till exempel vill ha en vanlig dörr och ge den en DIY-makeover. Därför är det praktiskt att BonusFönster alltid har rimliga priser och snabb leverans. 

Dörr med fönster 

Är du på jakt efter en snygg dörr med fönster kan du enkelt hitta det hos Bonusfönster. Här har vi ett stort urval av dörrar med fönster av olika slag, som exempelvis halvdörrar eller altandörrar. Fönster är faktiskt det vi är experter på, så du kan vara trygg när du köper en dörr med fönster från BonusFönster. 

När du väljer en dörr med fönster bör du tänka på ett par extra saker än när du köper en dörr utan fönster. Fönster kan nämligen vara sämre isolerade än dörrar som endast är tillverkade i trä. De fönster som sitter på våra dörrar är dock designade för att leva upp till de moderna kraven för god isolering i hemmet. 

Ytterdörrar

Du hittar alltid ett stort sortiment av ytterdörrar på BonusFönster i många olika stilar. Alla våra dörrar är tillverkade för utomhusbruk och använder smart isolering för att kunna garantera att de håller värmen inne och kylan ute. Du behöver inte heller kompromissa med varken design eller kvalitet, här kan du hitta alla möjliga dörrar till det bästa priset. 

Pardörrar

Pardörrar är väldigt vackra hos större hus med en bred fasad eller flera våningar. För dessa hus kan pardörrar stå i centrum av husets fasad och skapa ett stort och klassiskt intryck. På BonusFönster kan du hitta pardörrar med fyllningar och rutor och du kan välja att kombinera dem precis som du vill.

Halvdörrar med brösthöjd fönster 

En smart och snygg lösning kan även vara att använda halvdörrar. Det smarta med dessa dörrar är att de är uppdelade i två separata delar som du kan öppna separat. Halvdörrar passar perfekt som dörr till förrådet eller grovköket. Det ger dig ett extra fönster som släpper in luft i huset, utan att du behöver öppna hela dörren.

Få upp till 15 års garanti på din dörr

När du köper en dörr till ditt hem så förväntar du dig självklart att dörren ska hålla lika länge som huset. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp och därför får du alltid upp till 15 års garanti när du köper en dörr från BonusFönster. Hos oss får du alltid många praktiska fördelar och kan göra stora besparingar tack vare våra konkurrenskraftiga priser. 

Om du har några specifika mått eller unika behov kan du alltid kontakta oss och få expertrådgivning om vilka dörrar och fönster som hade passat bäst till ditt hem. Vi kan även leverera specialbeställda lösningar så att det är som skapat för ditt hus. Kontakta vår kundservice som kan hjälpa dig att hitta den bästa dörren för dig och ditt hem. 

Alltid de bästa priserna här på BonusFönster

När du ska köpa dina nya fönster och dörrar kan du med all säkerhet hitta de bästa priser just här hos oss. Missa inte möjligheten att ge ditt hem nya, fina och praktiska dörrar samtidigt som du sparar pengar på ditt inköp och värmekostnaderna med bättre isolering.

Med det stora urvalet vi erbjuder och de många valmöjligheterna du har kommer du definitivt att hitta något som framhäver och belyser din stil och passar husets struktur på ett harmoniskt och tidlöst sätt.


Har du speciella önskemål?

Har du speciella önskemål eller önskar andra lösningar än vad ni kan hitta på hemsida,
Ring oss på 0771-267474 - Vi kan producera många fler modeller samt anpassa tex, spröjssättning, antal rutor osv.