Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

85.000 nöjda kunder

Ytterdörr

Här hittar du vårt utbud av ytterdörrar. Ytterdörren har en stor betydelse för bostadens uttryck, och dörren är det första dina gäster möter.

Våra ytterdörrar fås till låga priset och i ett brett utbud. Välj dina nya ytterdörrar i antingen trä, trä/alu eller PVC. Bra dörrar är vår specialitet – bra priset också.

Se alla våra ytterdörrar nedanför:

Ytterdörr - Entrédörr

Med en ytterdörr från Bonusfönster så är en välkomstmatta överflödig Ytterdörrar/Entrédörrar ska vara gedigna nog att kunna motstå stark vind, ösregn, stekande sol och förhoppningsfulla inbrottstjuvar, men samtidigt estetiskt snygga för ett positivt första intryck.

Om detta inte passar som beskrivning på din nuvarande ytterdörr så kan du hitta hjälp här på sidan och definitivt hitta den produkt som du behöver.
När vi gör ytterdörrar så är stil, säkerhet och energibesparing nyckelorden för oss.
Ytterdörr borde passa in i ditt hems överordnade arkitektoniska stil, och det kan du få genom att designa dem själv med hjälp av Bonusfönsters många möjligheter - vi erbjudar ett brett sortiment av fönster och dörrar. Bonusfönster är stället för dig när du är ute efter en entrédörr.

Bonusfönsters ytterdörrar finns i olika färger och levereras med 3-punkts stånglås och är färdiga för att sätta i cylinderlås och dörrgrepp som kan läggas till i prisberäknaren.
I Sverige är en ytterdörr oftast inåtgående, på ställen med kraftig blåst eller dylikt så rekommenderas det en utåtgående dörr.
Tröskeln i botten av dörrar är ofta i hårdträ, men vi erbjuder också alu-trin mot ett mindre tillägg.

Vi har ett stort utbud: Skulle du inte hitta en modell som passar till dina behov eller kriterier är du varmt välkommen att ringa till oss eller skicka en förfrågan per email. Vi ger dig en trygg e-handel.

Köp din nya ytterdörr här på Bonusfönster!

Bonusfönsters ytterdörrar levereras med ett säkerhetspacket som inkluderar ett 3-punkts stånglås som är förberett för att montera handtag och cylinder samt en säker glasmontering. I produktserien CE-Kärnträ levereras tröskeln är som standard av hårdträ.
Vi kan också erbjuda aluminiumtröskel mot en extra kostnad.
I produktserien Trä / Alu levereras tröskeln som standard i aluminium.
Handtag och cylinder kan köpas till som tillval till ytterdörrarna. Läs mer om dörrdelar här.

Ett brett sortiment av ytterdörrar

Finner du inte den modellen som passar era önskemål nedan?
Vi har ett stort utbud och vi måttbygger alla våra fönster och dörrar efter beställning - vi kan också producera andra modeller. På det sättet är du säker på att hitta en ytterdörr som passar ditt hus.

Letar du efter andra fönstertyper? Vi har ett brett urval av olika modeller och vi kan också leverera sidoljus från fabrik.

Har du speciella önskemål eller vanliga frågor?

Har du speciella önskemål, vanliga frågor eller hittar du inte den modellen ni söker efter.
Ring oss på tlf.: 0771-267474 så kan vi hjälpa er. Vi är experter på trygg e-handel.

Vi har ett brett sortiment och vi producerar fönster och dörrar efter beställning - vi kan tillgodose de flesta önskemålen.
Vi kan bland annat flytta spröjs, göra trekantiga, vridfönster etc.

Fönster efter era mått - Bonusfönster

Bonusfönster producerar efter olika mått och vi har många fördelar som normalt brukar vara tilllägg.
Vi kan erbjuda flera tillval som inte finns med på hemsidan så som sammabyggning, andra öppningsmöjligheter.

Har du särskilda önskningar?
Om du känner dig osäker hur man beställer fönster och dörrar eller om har du några speciella önskemål så finns vi i telefon för att hjälpa dig. Ring oss på Tel:. 0771-267474   -Vi kan producera många andra varianter.

85.000 kunder

Ja, det stämmer! Över 85 000 kunder har redan testat och de håller med; bra fönster och dörrar behöver inte kosta kassan. Och det är precis vad vi bevisar varje dag för våra kunder över hela landet.

Betala med Klarna

Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem.

10 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.