Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

85.000 nöjda kunder

12 Starka fördelar med Bonusfönster

Med bonusfönster får du flera intressanta fördelar så som produktegenskaper, tillbehör och villkor. Flertalet av dessa förmåner är kostnadsfria som du hos andra tillverkare får betala extra för.

Nedan ser ni en kort beskrivning av de viktigaste fördelarna.

Ingen förskottsbetalning

När du beställer från Bonusfönster så betalar du ingen deposition. Betalningen sker först då era varor är färdiga för leverans.

Inklusive säkerhetspacket

Alla fönster med spanjoletter och dörrar från Bonusfönsters egna produktion inkluderar vi just nu kostnadsfritt ett säkerhetspacket. Detta innebär att hakreglas samt slutbleck inkluderas.

Dessutom är alla fönster och dörrars glass monterat i ramen med säkerhetslister samt silikon så att glaset ej kan dras ut med en sugpropp.

Detta för att vid ett eventuellt inbrottsförsök kommer det ta mycket längre tid för tjuven att ta sig in.

Fingerskarvat kvistfritt furu

Fingerskarvat och kvistfritt furu även i Trä/Alu. Virket som används vid produktionen är minimum 90% kärnträ.

Detta virket fingerskarvas sedan så att de flesta kvistarna tas bort.

På detta sättet så får produkterna en jämnare ytfinish samt att virket blir betydligt mer hållbart.

Aluminiumglaslister runtom glaset

Bonusfönster har bytt ut de traditionella trälistorna med aluminiumlister närmast glaset. Detta innebär att man undviker spikhålen samt att de mest utsatta delarna av produkterna får ett hållbart skydd som kräver mycket mindre underhåll.

Färgade energispröjs i alu

Energispröjsen är nu i aluminium utvändigt.

Detta för att ge ett så långvarigt snyggt finish utan underhåll. Energispröjsen är monterad utvändigt, invändigt men även mellan glasen så att spröjsen ger en upplevelse av att vara genomgående utan att den faktiskt är det.

Spröjsen invändigt är i trä. Fördelen med en stor glasruta istället för små rutor är en bättre isolerande effekt.

Produktion era mått

Produktionen är utformad så att era fönster och dörrar produceras efter de måtten som ni behöver. Priset beräknas utifrån den storleken ni anger och kan bestämmas nästan ända ner till millimetermått. Du kan på så sätt anpassa era nya fönster och dörrar så att de passar in i era befintliga hål.

Det enda som vi ej kan ändra är profilerna samt djup inom våra min-max mått.

CE märkning

Bonusfönsters produkter uppfyller europeisk standard för en CE märkning.

Dessutom uppfyller fönstren samt dörrarna en energiklass B.

CO2 neutral hemsida

Hos Bonusfönster är en naturlig del av vårt koncept att ta hand om vårt klimat och därför har vi valt en CO2 neutral hemsida. Fönster och dörrar ska hålla i många år, det ska också vår värld. Därför är det viktigt att vi stöttar där vi kan.

10 års Garanti

Från och med April 2016 ger Bonusfönster 10års garanti på produkter som tillverkas i egen fabrik. Garantin täcker tillverkning samt materialfel.

Vissa tillbehör samt detaljer kan ha en kortare garantitid.

85.000 nöjda kunder

Sedan vi startade upp företaget i 2002 så har fler än 85 000 nöjda kunder i Norden beställt fönster och dörrar.

Bonusfönster som är en del av danska "Bedst och Billigast fönster och dörrar" startade 2009 och har sedan dess levererat samma hög kvalité till ett lågt pris i Sverige.

Vi arbetar ständigt för att förbättra våra produkter och tjänster så ni är alltid välkomna att kontakta oss med förslag till förbättringar.

Leverans i hela Sverige

Vi levererar till dom största delarna av Sverige. Detta gör vi med hjälp av en av de största fraktbolagen i Sverige.

Är ni osäkra gällande leverans är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er med er leverans.

Egen fabrik och produktion

Bonusfönster har egen produktion med skandinavisk ledning. Fabriken är topmodern och vi arbetar ständigt med att optimera produktionen för att vi ej skall vara beroende av andra tillverkningsföretag.

Prismatch

Hos oss kan du alltid vara säker på att du får ett bra pris.

Om du hittar motsvarande produkter med samma egenskaper och kvalité till ett lägre pris så matchar vi priset.

Inwido

Bonusfönster grundades 2009 och har 718 anställda. Bonusfönster ingår i den börsnoterade koncernen Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2018 omsatte Inwido 6,7 miljarder kronor och hade en operationell EBITA-marginal på 9.9 procent. Totalt är det cirka 4500 anställda i koncernen, som har verksamhet i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike.