Hitta en stilren altandörr dubbel till hemmet

Utforska vårt breda sortiment av skräddarsydda dubbla altandörrar hos BonusFönster. Vi erbjuder kvalitetsdörrar till förmånliga priser, inklusive tillval och anpassning efter dina behov och hemmets mått.

Estetisk och hållbar dubbel altandörr

De två egenskaperna som är viktigast när det kommer till en altandörr är att de är hållbara samt att de är estetiskt tilltalande. Alla våra altandörrar har fina fönster som förgyller ditt hem samtidigt som de håller en väldigt hög kvalitet. Vi har ett brett sortiment av dubbla altandörrar för att erbjuda någonting som passar alla smaker.

Oavsett om du vill ha 1 eller 12 fönster på varje dörr så har vi någonting för dig. Välj det som du tycker ser bäst ut och bestäm sedan färg, material och mer. Våra altandörrar släpper in naturligt ljus i ditt hem samtidigt som de håller kylan ute. En dubbel altandörr från BonusFönster är alltid estetiskt tilltalande och fungerar som en fantastisk inredningsdetalj i ditt hem.

Våra altandörrar är gjorda av 90% ECO-behandlat nordiskt kärnträ som håller den högsta kvaliteten. BonusFönster är alltid det billigaste alternativet samtidigt som produkterna är hållbara och har elegant design som passar resten av ditt hus. Alla våra produkter är gedigna och därför erbjuder vi en upp till 15 års garantii på allt vi säljer. Hos BonusFönster så kan du känna dig säker med kvaliteten på produkterna du köper.

Dubbla altandörrar för hemmet

Vanligtvis så är balkongdörrar eller altandörrar utåtgående, men vi kan även tillverka inåtgående altandörrar om det passar dina behov. Väljer man CE-Kärnträ som material så får man med en tröskel som är gjord i hårdträ, det går dock att välja aluminium mot en extra kostnad. Väljer du istället CE-Trä/Aluminium får du med en tröskel i aluminium utan extra kostnad.

Våra dubbla altandörrar ska vara en del av ditt hem under en längre tid och det är någonting som du ska känna dig trygg med. Det finns flera anledningar till att välja BonusFönster när du ska köpa dubbla altandörrar. De största fördelarna med att välja BonusFönster är:

 • Upp till 15 års garanti på alla produkter
 • Glasmontering som är inbrottssäker
 • ECO-behandlat nordiskt kärnträ
 • Ingen deposition
 • Inga spikhål
 • Producerade efter dina mått
 • Fingerskarvat virke som är kvistfritt
 • CE-märkta produkter

Välj material själv för dubbel altandörr

För att kunna möta våra kunders behov så har du möjlighet att välja det material som passar dig och ditt hus bäst. När det kommer till just material så kan du välja mellan CE-Kärnträ, CE Trä/Aluminium och PVC. De olika materialen har olika priser och egenskaper, du kan välja det material som passar bäst för ditt hus.

CE-Kärnträ

En dubbel altandörr i CE-Kärnträ är ett hållbart och miljövänligt val som är tillgängligt till ett rimligt pris. En altandörr dubbel i CE-Kärnträ kräver dock kontinuerligt underhåll och kan exempelvis behöva målas vart fjärde till femte år.

CE-Trä/Aluminium

Våra CE-Trä/Aluminium dörrar är ett dyrare alternativ som har en aluminiumbeklädnad på utsidan. Med aluminiumbeklädnad så får din altandörr dubbel ett bättre skydd mot väder och vind. Detta innebär att din dubbel altandörr kommer kräva mindre underhåll och behöver exempelvis aldrig målas.

PVC

En dubbel altandörr som är gjord av PVC är väldigt hållbar i alla väderförhållanden. Är du ute efter en hållbar altandörr som kräver väldigt lite underhåll så är PVC det självklara valet. Prismässigt så ligger PVC på nästan samma nivå som våra CE-Trä/Aluminium dörrar.

Fler tillvalsmöjligheter för altandörrar

Förutom att välja material på din paraltandörr så finns det många fler tillvalsmöjligheter. Du kan välja allt från design på glaset till färgen på din altandörr. De olika egenskaperna som du kan anpassa efter dina behov är:

 • Glasdesign
 • Färger
 • Öppningsriktning
 • Ventil
 • Tröskel

Du kan alltså anpassa dina dubbla altandörrar för att passa perfekt med dina fönster och ditt hus. Oavsett om du vill att dina dörrar ska öppnas inåt eller om du inte vill att man ska ha insyn genom glaset så kan vi hjälpa dig hitta det du söker. Välj en av våra dubbla altandörrar för att få en gedigen altandörr som är estetiskt tilltalande och som kommer att hålla i många år framöver. 

Dubbel altandörr - Gör det själv

Vi vänder oss till dig som vill saker själv och därmed få ett billigare totalpris. Oavsett om du behöver en altandörr, dubbel eller enkel, balkongdörr, eller fönster kan du hitta det du söker på BonusFönster. När du handlar hos oss får du vägledning genom hela processen för att göra det enkelt och smidigt för dig. På vår hemsida har vi massor av guider och tips för att hjälpa dig montera dina dubbla altandörrar utan svårigheter. Du kan hitta information om följande ämnen:

 • Monteringsvägledning 
 • Måttagning
 • Underhåll
 • Smörjning och rengöring
 • Imma och kondens
 • Glastyper
 • Fönster och dörrar
 • Specifikationer - Trä
 • Specifikationer - Trä/Alu

Med vår vägledning kan du enkelt starta ditt nästa gör-det-själv projekt och samtidigt få en gedigen dubbel altandörr till ett billigt pris. Hos BonusFönster är vi väldigt säkra på att våra produkter håller hög kvalitet och därför erbjuder vi upp till 15 års garanti på allt vi säljer.

BonusFönster är både billigast och bäst på marknaden

På BonusFönster utmärker vi oss genom att ha de billigaste priserna och de bästa produkterna. Vi har skippat alla lyxiga showrooms, mellanhänder och våra produkter går direkt från fabriken till våra kunder för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga priset.

Utforska vårt breda sortiment av fönster och dörrar som vi anpassar efter dina behov. Beställ från vår webbsida och få produkten direkt till ditt hem. Lagervaror levereras inom 2 veckor. Eftersom alla våra produkter håller riktigt hög kvalitet så erbjuder vi en upp till 15 års garanti på hela vårt sortiment. Hos BonusFönster kan du vara säker på att du kommer att hitta den bästa dubbla altandörren för ditt hem.


3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.