Vridfönster

Vridfönster är perfekta för svåråtkomliga platser där det är svårt att rengöra fönstren utifrån. Du kan enkelt vrida fönstret 170 grader för att tvätta utsidan inifrån. Finns med eller utan spröjs, passar både i hus och lägenheter.

  Vridfönster

 1. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 1 luft 1 ruta

  från 3 535 kr
  Välj fönster
 2. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 2x1 rutor (inkl. spanjolett)

  från 3 939 kr
  Välj fönster
 3. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 3 rutor (inkl. spanjolett)

  från 4 143 kr
  Välj fönster
 4. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 2X2 rutor i vajre fack (inkl. spanjolett)

  från 4 232 kr
  Välj fönster
 5. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 1x2 rutor (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 6. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 2x3 rutor (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 7. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 1x3 rutor (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 8. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 3x2 rutor (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 9. 1-luft Vridfönster

  1-luft Vridfönster med 3x3 rutor (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 10. 2-luft Vridfönster

  2-luft Vridfönster (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 11. Vridfönster lagerfört

 12. 1-fack Vridfönster

  1-fack Vridfönster 3-glas

  Välj fönster
 13. Topswing fönster

 14. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 1x1 (inkl. spanjolett)

  från 3 273 kr
  Välj fönster
 15. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 2x1 rutor (inkl. Spanjolett)

  från 3 520 kr
  Välj fönster
 16. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 1x2 rutor (inkl. spanjolett)

  från 3 489 kr
  Välj fönster
 17. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 3x1 rutor (inkl. Spanjolett)

  från 3 840 kr
  Välj fönster
 18. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 1x3 rutor (inkl. Spanjolett)

  Välj fönster
 19. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 2x2 rutor (inkl. Spanjolett)

  Välj fönster
 20. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 2x3 rutor (inkl. Spanjolett)

  Välj fönster
 21. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 3x2 rutor (inkl. spanjolett)

  Välj fönster
 22. 1-luft topswing fönster

  1-luft topswing fönster med 3x3 rutor (inkl. Spanjolett)

  Välj fönster

Vridfönster med spröjs eller helglas

I vårt breda sortiment kan du hitta flera olika modeller av vridfönster med spröjs. Du kan själv välja mellan att ha 2 glasrutor hela vägen upp till 9 glasrutor på dina nya vridfönster. Har du redan befintliga fönster eller altandörrar med spröjs kan det se bra ut om dina nya vridfönster matchar med resten av huset. Vill du däremot ha en modernare look med stilrena fönster kan du även välja vridfönster utan spröjs för maximalt ljusinsläpp. Du kan välja mellan vertikala och horisontella spröjs och 

Vridfönster med mittpost

Hos oss kan du även beställa vridfönster med mittpost som är en tjockare avdelare än vanliga spröjs. Dessa modeller ger dig två separata fönster som sitter ihop och öppnas som ett fönster. Detta är ett praktiskt val om du vill ha ett väldigt brett fönster och inte vill montera flera fönster bredvid varandra.

Varför välja vridfönster?

Vridfönster är ett bra val på platser i huset där det är svårt att komma åt utifrån för städning. Vridfönster går att vända vertikalt upp till ca 170 grader. Du kan välja vridfönster med eller utan spröjs, med upp till 9 glasrutor. Vridfönster öppnas inåt.

Vridfönster är enkla att rengöra

Tack vare den smarta designen som låter dig vrida fönstret ca 170 grader kan du tvätta både insidan och utsidan av vridfönster inifrån. Det här är riktigt praktiskt på övervåningen av ett hus eller i lägenheter. Det här är både praktiskt och säkrare än att stå på en stege och tvätta dina fönster under våren.

Välj material och andra tillval

Hos BonusFönster vill vi leverera precis de vridfönster som passar just ditt hem och dina behov. Därför har vi massor av alternativ som du kan välja mellan när du beställer fönster eller dörrar hos oss. När det kommer till vridfönster kan du välja mellan tre olika material:

 • CE-kärnträ
 • CE kärnträ-aluminium
 • PVC

Alla tre material är hållbara och våra fönster i CE-trä är tillverkade av de bästa trä-materialen på marknaden. Ce-kärnträ kräver lite mer underhåll än PVC och behöver målas om några år efter montering. Med CE-trä och aluminium får du längre hållbarhet utan att skippa det klassiska trämaterialet. PVC är det moderna valet som nästan inte kräver något underhåll alls. Dessa fönster tvättas enkelt med varmt vatten vid behov och behöver inte målas om.

Vilket glas ska man välja?

Precis som med materialet på fönsterkarmen kan du även välja vilken sorts glas dina vridfönster ska ha. Vill du klassiskt klart glas som låter dig njuta av din utsikt är det ett standardval som inte kostar något extra. Du kan även välja glas med insynsskydd av olika struktur mot en extra kostnad. Dessa glas släpper in ljus men håller ute nyfikna blickar. Står fönstret i söderläge och du vill begränsa soluppvärmningen i hemmet kan du välja solskyddsglas.

När du har valt struktur och utseende på glaset kan du även välja mellan 4 olika glastyper:

 • Vanligt fönsterglas
 • Laminerat säkerhetsglas
 • Härdat/Laminerat säkerhetsglas
 • Ljuddämpande glas

Det vanliga glaset är ett billigare val och passar bra så länge fönstret ska monteras över 60 cm från marken. De två säkerhetsglastyperna är designade för att förhindra skador om glaset skulle krossas. Detta är praktiskt om du har barn eller husdjur hemma som kan skära sig på glaset om olyckan skulle vara framme. Det ljuddämpande glaset är ett smart val om du vill hålla ute buller från närliggande vägar eller aktiva gator.

Beställ dina vridfönster hos BonusFönster

Hos BonusFönster är vi stolta över att kunna leverera riktigt bra produkter till marknadens bästa priser. Hos oss får du alltid upp till 15 års garanti, inbrottssäkra fönster och dörrar samt prisgaranti så att du vet att du får de bästa möjliga priserna. Vi har även en kunnig kundtjänst som gärna hjälper dig beställa rätt mått och välja rätt material till dina fönster.

Beställ dina vridfönster hos BonusFönster och bli en av våra över 85 000 personer som redan är nöjda kunder hos oss. Beställer du lagervaror får du hem dina vridfönster inom 2 veckor. Vill du göra specialbeställningar tar dessa lite längre tid, men levereras direkt från fabrik för att hålla priset så lågt som möjligt genom att eliminera mellanhänder. Hos BonusFönster får du alltid hög kvalitet till ett utmärkt pris.

 

Du bör inte missa våra bra erbjudanden när vi har Black Week - därför har vi samlat en sida åt dig där du kan lära dig mer om vår Black Week-kampanj. Klicka här och läs allt om det: Black Week/Friday erbjudanden - fönster och dörrar

3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.