Vridfönster

Vridfönster är ett praktiskt val på övervåningen av huset eller på andra ställen där det inte är särskilt lätt att rengöra fönstret utifrån. Vridfönster får nämligen sitt namn från den smidiga vridfunktionen som låter dig vrida fönstret vertikalt ca 170 grader. Tack vare denna smarta funktion kan du vända fönstret ut och in och tvätta utsidan av fönstret inifrån. Vridfönster passar lika bra i hus som lägenheter och vi har modeller både med och utan spröjs så att du kan välja en design som passar ditt hem bäst.

Vridfönster med spröjs eller helglas

I vårt breda sortiment kan du hitta flera olika modeller av vridfönster med spröjs. Du kan själv välja mellan att ha 2 glasrutor hela vägen upp till 9 glasrutor på dina nya vridfönster. Har du redan befintliga fönster eller altandörrar med spröjs kan det se bra ut om dina nya vridfönster matchar med resten av huset. Vill du däremot ha en modernare look med stilrena fönster kan du även välja vridfönster utan spröjs för maximalt ljusinsläpp. Du kan välja mellan vertikala och horisontella spröjs och 

Vridfönster med mittpost

Hos oss kan du även beställa vridfönster med mittpost som är en tjockare avdelare än vanliga spröjs. Dessa modeller ger dig två separata fönster som sitter ihop och öppnas som ett fönster. Detta är ett praktiskt val om du vill ha ett väldigt brett fönster och inte vill montera flera fönster bredvid varandra.

Varför välja vridfönster?

Vridfönster är ett bra val på platser i huset där det är svårt att komma åt utifrån för städning. Vridfönster går att vända vertikalt upp till ca 170 grader. Du kan välja vridfönster med eller utan spröjs, med upp till 9 glasrutor. Vridfönster öppnas inåt.

Vridfönster är enkla att rengöra

Tack vare den smarta designen som låter dig vrida fönstret ca 170 grader kan du tvätta både insidan och utsidan av vridfönster inifrån. Det här är riktigt praktiskt på övervåningen av ett hus eller i lägenheter. Det här är både praktiskt och säkrare än att stå på en stege och tvätta dina fönster under våren.

Välj material och andra tillval

Hos BonusFönster vill vi leverera precis de vridfönster som passar just ditt hem och dina behov. Därför har vi massor av alternativ som du kan välja mellan när du beställer fönster eller dörrar hos oss. När det kommer till vridfönster kan du välja mellan tre olika material:

  • CE-kärnträ
  • CE kärnträ-aluminium
  • PVC

Alla tre material är hållbara och våra fönster i CE-trä är tillverkade av de bästa trä-materialen på marknaden. Ce-kärnträ kräver lite mer underhåll än PVC och behöver målas om några år efter montering. Med CE-trä och aluminium får du längre hållbarhet utan att skippa det klassiska trämaterialet. PVC är det moderna valet som nästan inte kräver något underhåll alls. Dessa fönster tvättas enkelt med varmt vatten vid behov och behöver inte målas om.

Vilket glas ska man välja?

Precis som med materialet på fönsterkarmen kan du även välja vilken sorts glas dina vridfönster ska ha. Vill du klassiskt klart glas som låter dig njuta av din utsikt är det ett standardval som inte kostar något extra. Du kan även välja glas med insynsskydd av olika struktur mot en extra kostnad. Dessa glas släpper in ljus men håller ute nyfikna blickar. Står fönstret i söderläge och du vill begränsa soluppvärmningen i hemmet kan du välja solskyddsglas.

När du har valt struktur och utseende på glaset kan du även välja mellan 4 olika glastyper:

  • Vanligt fönsterglas
  • Laminerat säkerhetsglas
  • Härdat/Laminerat säkerhetsglas
  • Ljuddämpande glas

Det vanliga glaset är ett billigare val och passar bra så länge fönstret ska monteras över 60 cm från marken. De två säkerhetsglastyperna är designade för att förhindra skador om glaset skulle krossas. Detta är praktiskt om du har barn eller husdjur hemma som kan skära sig på glaset om olyckan skulle vara framme. Det ljuddämpande glaset är ett smart val om du vill hålla ute buller från närliggande vägar eller aktiva gator.

Beställ dina vridfönster hos BonusFönster

Hos BonusFönster är vi stolta över att kunna leverera riktigt bra produkter till marknadens bästa priser. Hos oss får du alltid 10 års garanti, inbrottssäkra fönster och dörrar samt prisgaranti så att du vet att du får de bästa möjliga priserna. Vi har även en kunnig kundtjänst som gärna hjälper dig beställa rätt mått och välja rätt material till dina fönster.

Beställ dina vridfönster hos BonusFönster och bli en av våra över 85 000 personer som redan är nöjda kunder hos oss. Beställer du lagervaror får du hem dina vridfönster inom 2 veckor. Vill du göra specialbeställningar tar dessa lite längre tid, men levereras direkt från fabrik för att hålla priset så lågt som möjligt genom att eliminera mellanhänder. Hos BonusFönster får du alltid hög kvalitet till ett utmärkt pris.

 

3 fördelar

10 års garanti 

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Låga priser 

Vi har tagit bort allt det onödiga för att kunna leverera låga priser. Mellanhänder, häftiga utställningar och annat fancy. Det som återstår är bra produkter till låga priser, helt enkelt.

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.