Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

85.000 nöjda kunder

Vridfönster

Ett vridfönster är ett praktiskt fönster, som kan vändas runt ca 170 grader när fönstret ska rengöras. Fönstret kan levereras i olika varianter, storlekar och materialtyper. Ett vridfönster är ett praktiskt val på ställer, där du inte kan rengöra fönstret utifrån. Till exempel i lägenheter, eller i hus var fönstret inte är så tillgängligt utifrån. Fönstret kan levereras med och utan spröjs, alla varianter levereras i specialmått och naturligtvis med 10 års garanti. Välj det fönster som passar bäst till din bostad, välj materialtyp, ange mått och så får du snabbt och enkelt ett pris på ditt nya fönster.

Ett Vridfönster från Bonusfönster är ett vändbart modernt fönster som kan vändas runt ca 180 grader, och som kan öppnas upp så du kan vädra ordentligt, och hänga sängkläder till vädring.

Topswing och Vridfönster – skillnader?
Båda fönstermodeller är vändbara fönster. Det betyder att fönstren kan vändas eller vridas runt utåt/uppåt ca 180 grader. Det är en fördel när du t ex ska putsa fönster: du kan stå inne i rummet och putsa både ut- och insidan. Det är en fördel om du har övervåning, eller om fönstren sitter högt upp och det är långt ner till marken. Ingen del av fönstret kommer in i rummet när det vänds runt. Skillnaden på de två fönstren är att det sitter ett Spilka/Steelform beslag på vårt Vridfönster. Beslaget gör att ett Vridfönster glider lättare när man öppnar och stänger, och att det är mer stabilt och välbalanserat i utförandet. 

Har du särskilda önskningar?
Om du känner dig osäker hur man beställer fönster och dörrar eller om har du några speciella önskemål så finns vi i telefon för att hjälpa dig. Ring oss på Tel:. 0771-267474   -Vi kan producera många andra varianter.

3 fördelar

10 års garanti 

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Låga priser 

Vi har tagit bort allt det onödiga för att kunna leverera låga priser. Mellanhänder, häftiga utställningar och annat fancy. Det som återstår är bra produkter till låga priser, helt enkelt.

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.