PVC fönster

Letar du efter ett prisvärt och lättskött fönster till ditt hem? Så är våra PVC fönster ett perfekt val för dig som letar efter ett hållbart fönster som är kräver minimalt underhåll. Hos oss på BonusFönster har vi ett brett sortiment av PVC fönster som passar i både det klassiska och moderna hemmet. Våra fönster går att få i många olika kombinationer av antal luft och rutor som du själv bestämmer efter dina önskemål.  

Vad är ett PVC fönster?

PVC fönster, även så kallade plastfönster, är ett optimalt val för dig som letar efter ett billigt fönster som kräver minimalt underhåll. Denna typ av fönster är extremt hållbar i alla slags väder och har god isoleringsförmåga. Vi erbjuder en enkel och modern design som passar i många olika typer av hus. Det går att få antingen som standard vit eller med färgad folie med struktur. Hos oss kan du få de flesta av våra modeller i PVC, men du kan också få det i trä eller trä/alu – valet är helt upp till dig.

Montering av PVC fönster

För att monteringen av ditt fönster ska bli så enkel och effektiv som möjligt, hänvisar vi till vår monteringsanvisning för PVC fönster och dörrar. Innan du påbörjar monteringen så är det viktigt att du kontrollerar din beställning så att allt stämmer. Har du ytterligare frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Hög kvalitet och god hållbarhet på PVC fönster 

Vi tillverkar fönster av hög kvalitet till marknadens bästa priser. Förr i tiden hade PVC fönster ett dåligt rykte, men mycket har förändrats och idag är det en av Europas mest sålda fönstertyper. Fönstret passar perfekt till dig som letar efter ett billigt PVC fönster som isolerar bra och kräver minimalt underhåll. Du får dessutom en mängd fördelar när du köper ditt fönster hos oss och kan vara säker på att du gjort rätt val när du får:

 • 10 års garanti
 • CE-märkta fönster
 • Extra inbrottsskydd
 • God isoleringsförmåga
 • Fönster tillverkade efter dina mått och önskemål
 • Hög kvalitet till marknadens billigaste priser
 • Prismatch

Underhållsfria fönster och dörrar

Det finns många fördelar med att välja ett PVC fönster. Förutom att det är stilrent och kan köpas till ett billigt pris, så är materialet otroligt lättskött. Denna typ av fönster behöver varken målas eller oljas. Det räcker att bara torka av med en fuktig trasa för att ta bort smuts och sot vid behov. Kom ihåg att torka av karmen om du spiller något för att motverka missfärgning. Eftersom PVC är av plast så är det dessutom motståndskraftigt mot röta och svamp.

Energieffektivitet när den är som allra bäst

Alla våra fönster är energieffektiva och passar dig som tänker på både plånboken och miljön. PVC är ett icke ledande material som isolerar bra så att värmen stannar kvar inne. Du får en energieffektiv lösning där du dessutom kan välja mellan 2-eller 3-glas. Med 3-glas får du maximal isolering där du kan spara mycket pengar på din värmeräkning i många år framöver. Du behöver inte längre vara orolig för att kylan läcker in i hemmet på grund av gamla otäta fönster. Läs mer om våra glastyper här.

PVC fönster efter dina önskemål

Våra PVC fönster finns i en mängd olika mått och specifikationer gällande bland annat ramar, spröjs och glaslister. Se hela specifikationslistan för PVC fönster och dörrar här. Är du osäker på hur du mäter upp till ditt fönster så kan du alltid ta en titt på vår måttagningsguide innan du beställer. Vår guide ger dig tips och råd om vad du ska tänka på så att måttagningen blir så enkel och effektiv som möjligt.

Inbrottssäkra fönster

Förutom att erbjuda billiga PVC fönster av hög kvalitet så är det också viktigt för oss att du och din familj kan leva tryggt och säkert. Våra fönster och dörrar ger ett riktigt bra inbrottsskydd för att hålla borta oinbjudna gäster. Du kan läsa mer om vårt inbrottsskydd för fönster och dörrar här.

Marknadens bästa priser på PVC fönster 

Vi på BonusFönster erbjuder marknadens billigaste PVC fönster. Det går att välja PVC till nästan alla våra fönster och kan fås med en eller flera rutor och luft i olika kombinationer. Hos oss får du alltid marknadens bästa pris, men skulle du mot förmodan hitta en produkt billigare någon annanstans så erbjuder vi alltid prismatch. Vi tycker att låga priser ska gå hand i hand med hög kvalitet.

Vi hjälper dig att hitta ett PVC fönster som passar ditt hem

Funderar du på vilken typ av fönster som passar i ditt hem? Har du ytterligare frågor om våra material eller något annat angående fönster och dörrar? Du hittar många svar bland våra vanliga frågor men du är också välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig att komma tryggt och säkert i mål med ditt fönsterköp.

Vanliga Frågor

 • Varför ska jag köpa ett billigt PVC fönster hos BonusFönster?

  Hos oss har du möjligheten att själv designa ditt eget fönster. Efter att du har valt PVC som material så har du också möjlighet att välja glastyp, färg och andra tillval som du önskar. Dessutom erbjuder vi alltid marknadens bästa priser.

 • Vilka typer PVC fönster finns det?

  Det går att välja PVC till nästan alla våra fönster. Det går bland annat att få vridfönster, sidohängda fönster och spröjsade fönster tillverkade av PVC.

 • Är PVC fönster välisolerade? 

  Ja, PVC är ett icke ledande material som isolerar väldigt bra. Med 2-glas eller 3-glas får du en energieffektiv och ljuddämpande lösning som kommer att göra stor skillnad när du har bytt ut dina gamla fönster.

 • Är PVC fönster underhållsfria?

  Ja, de ska varken målas eller oljas. Du kan bara torka dina PVC fönster med en trasa för att ta bort smuts och sot vid behov.