Sidohängda fönster

Förnya ditt hem med anpassade sidohängda fönster. BonusFönster erbjuder olika material, fack och rutor för att passa dina behov och skapa ett vackert och elegant uttryck. Utforska vårt sortiment nedan.

Vad är ett sidohängt fönster?

Ett sidohängt fönster öppnas på sidan av fönstret till skillnad från ett vridfönster som är vändbart. Det sidohängda fönstret har en tidlös och klassisk design som passar lika bra i ett hus av äldre karaktär, som i ett hus med ett modernt uttryck. Fönstret är utan spröjs, så du kan vara säker på att få största möjliga ljusinfall.

Öppningsriktning och öppningsfunktion

Fördelen med ett sidohängt fönster är att det öppnas utåt vilket gör att du enkelt kan öppna ditt fönster utan att flytta på dina saker som du har stående i fönsterkarmen.

Det sidohängda fönstret kan väljas med en eller flera luft och finns i olika material. Vid fler än 2 luft är mitten luften normalt fast och kan inte öppnas. Men däremot så har mittenluften en fönsterram som gör att det ser öppningsbart ut. Om du har specifika önskemål angående våra sidohängda fönster så kan du alltid kontakta oss för råd och tillgängliga valmöjligheter.

Material för sidohängda fönster

Hos oss kan du välja mellan olika material och anpassa ditt sidohängda fönster efter din stil och ditt behov. Det sidohängda fönstret kan tillverkas av:

 • Trä
 • Trä/Aluminium
 • PVC

Du kan beställa våra fönster i olika färger och välja vilken typ av glas som passar bäst till ditt hem. Det går bland annat att välja 3-glas som säkerställer att du får maximal isolering. Det går även att få det sidohängda fönstret med insynsskydd. Läs mer om våra olika glastyper.

Det sidohängda fönstret är monterat med klassiska fönsterhakar och stormhakar, men det går även att välja spanjoletthandtag om man föredrar ett enklare och modernare alternativ. 

Hög kvalitet och hållbarhet på sidohängda fönster

För oss är det viktigt att erbjuda fönster som kommer att hålla i lång tid framöver. Både material och glas ska vara av hög kvalitet så att du kan vara trygg och nöjd med ditt val. Vi vet att fönsterbyte kan vara ett stort beslut eftersom fönster är en viktig del av varje hem. Vårt sidohängda fönster passar dig som letar efter ett hållbart fönster av hög kvalitet till marknadens billigaste priser. Hos oss ska man varken kompromissa med kvalitet eller pris.  

Det finns många fördelar med att köpa dina sidohängda fönster hos oss. Vi på BonusFönster erbjuder:

 • Upp till 15 års garanti
 • CE-märkta fönster
 • ECO-behandlade fönster
 • Extra inbrottsskydd
 • Kvistfritt/fingerskarvat virke
 • Aluglaslister
 • Fönster tillverkade efter dina mått
 • Hög kvalitet till marknadens billigaste priser
 • Prismatch
sidohängt fönstersidohängt fönster

Spara pengar på elräkningen med nya sidohängda fönster

Att köpa nya energismarta fönster gör att du sänker dina värmekostnader som är bra både för plånboken och miljön. Med andra ord så sparar du både pengar och energi på att köpa nya fönster. Gamla fönster kan nämligen bidra till värme/energiläckage om de är gamla, dåligt isolerade eller felmonterade. Vi på BonusFönster erbjuder fönster som uppfyller de nyaste energikraven så att du kan vara säker på att få ett hållbart kvalitetsfönster. Exakt hur mycket du sparar varierar från bostad till bostad men skillnaden mellan ett nytt och ett gammalt fönster är stor. I längden kommer det att spara dig mycket pengar på din elräkning samtidigt som det också är bra för miljön.

Välj glas som håller värmen inne

Det är viktigt att överväga vilken typ av glas du önskar till ditt nya fönster. I vårt Skandinaviska klimat är det  avgörande att ha välisolerade fönster som håller värmen inne och stänger ute kylan. Det kommer att minska din elförbrukning och du behöver inte längre oroa dig för värmeläckage som är vanligt förekommande om du har gamla otäta fönster.

Vi på BonusFönster erbjuder 3-glas som är det energieffektivaste alternativet på marknaden. Dessutom är  3-glas ljuddämpande och passar dig som bor i stan eller nära en trafikerad väg. 3-glas finns på alla våra fönstertyper och du får det till ett ytterst fördelaktigt pris. Vi tycker att pris och kvalitet ska gå hand i hand. Läs mer om du mäter upp innan du beställer dina energivänliga sidohängda fönster. Se fram emot en stilfull uppgradering och ett varmt hem.

Sidohängda fönster som är anpassade efter dina mått och önskemål

Våra sidohängda fönster kan anpassas och beställas utifrån dina specialmått och önskemål. Är du osäker på hur du mäter upp dina nya fönster så läs vår steg-för-steg måttagningsguide. Vår guide ger dig tips och råd om vad du ska tänka på så att du tryggt och enkelt kan mäta upp till dina nya fönster. Har du ytterligare frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Marknadens bästa priser på sidohängda fönster hos BonusFönster

Vi erbjuder marknadens billigaste priser på fönster och dörrar av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika typer av sidohängda fönster så att du hittar ett fönster som passar precis till ditt behov. Det sidohängda fönstret kan fås med en eller flera rutor i olika kombinationer. Hos oss kan du alltid vara säker på att du får marknadens billigaste priser, men skulle du mot förmodan hitta en motsvarande produkt billigare någon annanstans så erbjuder vi alltid prismatch. Det ska inte kosta en förmögenhet att köpa nya fönster. Därför arbetar vi alltid för att ha de bästa produkterna till de bästa priserna. 

Få råd när du ska köpa dina sidohängda fönster här

Har du funderingar på vilken typ av sidohängt fönster som passar bäst till ditt hem? Ytterligare frågor angående måttagningen? Eller något helt annat som angår fönster och dörrar? Du kan hitta många av de vanligaste svaren bland vanliga frågor eller kontakta vår kundtjänst via e-mail eller telefon. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

Vi har klippt allt onödigt för att kunna leverera fönster och dörrar direkt till dig till de lägsta priserna på marknaden. Bra service och råd, och vi är redo att hjälpa dig genom ditt köp.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa eller ringa oss via vår chatt eller e-post.

Tlf.: 0771 26 74 74 – Mail: bb@bonusfonster.se   

3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.

Du bör inte missa våra bra erbjudanden när vi har Black Week - därför har vi samlat en sida åt dig där du kan lära dig mer om vår Black Week-kampanj. Klicka här och läs allt om det: Black Week/Friday erbjudanden - fönster och dörrar