Fönster

Fönster

Högkvalitativa fönster till rimliga priser. Skräddarsydda efter dina behov med olika stilar och materialval.

Välj marknadens bästa fönster Se mer om våra fönster

Högkvalitativa fönster till rimliga priser

Hos oss på BonusFönster så har vi ett brett sortiment av fönster som vi kan skräddarsy efter dina behov. Oavsett om du är ute efter traditionella spröjsade fönster eller moderna takfönster så har vi garanterat någonting som passar dig. Vi utmärker oss genom att erbjuda de bästa fönstrena till de billigaste priserna på marknaden.

Alla våra fönster är tillverkade efter dina specifika mått. Du väljer själv vilket material som passar dig bäst och vi har även ett brett utbud av olika färger och flera andra tillvalsmöjligheter. Du kan vara säker på att du får de fönster som passar bäst för just ditt hus när du handlar hos oss. Alla fönster och dörrar som vi säljer är av hög kvalitet och därför kan vi stolt erbjuda upp till 15 års garanti på alla fönster från BonusFönster.

Flera olika typer av fönster

Hos BonusFönster har vi ett brett sortiment av fönster för att kunna möta dina behov. Det spelar ingen roll om du är ute efter glidhängda fönster eller sidohängda fönster. Upptäck vårt breda sortiment av billiga fönster och hitta den modellen som passar ditt hus bäst. Hos BonusFönster så erbjuder vi följande typer av fönster:

Oavsett vad du är ute efter så har vi alltså någonting som passar dig. Vi har även möjlighet att anpassa alla våra fönster efter dina mått och specifikationer.

När det kommer till material kan du, på de flesta fönstermodeller, välja mellan CE-kärnträ, Ce-Trä/Aluminium och PVC. CE-Kärnträ kräver mer underhåll än de andra två valen men är även billigare. De lite dyrare alternativen erbjuder ett bättre skydd mot väder samt kräver väldigt lite underhåll.


Fönstertyper

Nedan hittar du alla våra olika fönstertyper:

Vridfönster

Vridfönster öppnas vertikalt och kan vändas ungefär 170 grader, vilket gör dem enkla att rengöra även inifrån. Alla våra vridfönster levereras med stilrena spanjoletthandtag och vi har 8 olika designer av vridfönster att välja mellan.

På våra vridfönster har du möjlighet att välja mellan CE-Kärnträ, CE-Trä/Aluminium och PVC. Som standard levereras våra vridfönster med 2-glas som är lågenergiglas men du har även möjlighet att välja 3-glas som är super lågenergiglas och ger dig bättre isolering.

vridfönstervridfönster

glidhängt fönsterglidhängt fönster

Glidhängda fönster

Våra glidhängda fönster är väldigt populära på grund av den stilrena designen och smidiga användningen. Alla glidhängda fönster levereras med spanjoletthandtag som sitter längst ner i fönstret. Det finns två lägen som våra glidhängda fönster kan låsas i: Inreläge eller vädringsläge. Är fönstret i inreläge så är fönstret helt stängt medan vädringsläge låser fönstret i halvöppet läge för att kunna lufta eller vädra rummet.

Vi har 25 olika typer av glidhängda fönster i olika designer och storlekar som tillverkas efter dina mått och specifikationer. Man kan välja mellan 1-luft fönster eller upp till 4-luft fönster. Värt att notera är att 3-luft och 4-luft fönster inte går att öppna i mitten. Även på de glidhängda fönstrena så kan du välja mellan CE-kärnträ, CE-Trä/Aluminium och PVC samt många fler tillvalsmöjligheter. 


Spröjsade fönster

Självklart så har vi även traditionella spröjsade fönster som har varit populära i Sverige under flera hundra år. Våra tidlösa spröjsade fönster har en klassisk stil med vackra detaljer som förgyller ditt hem. De klassiskt svenska röda husen med vita fönster använder traditionellt spröjsade fönster. Våra stilrena spröjsade fönster passar perfekt till alla olika typer av stugor, villor, radhus och lägenheter.

Som alltid så producerar vi våra fönster efter dina mått och specifikationer. Du har möjlighet att välja mellan CE-Kärnträ, CE-Trä/Aluminium och PVC. Alla våra spröjsade fönster levereras med 3-glas super lågenergiglas. Även här kan du välja från 1-luft fönster upp till 4-luft fönster.

fönster med spröjsfönster med spröjs

falggfönsterfalggfönster

Flaggfönster

Flaggfönster har fått sitt namn då designen påminner om flaggor som hänger på höjden. 

Vi har många olika modeller i vårt sortiment och våra flaggfönster levereras som standard med stormkrokar och fönsterhakar - mot en extra kostnad kan man dock välja spanjoletthandtag. Du har möjlighet att välja flaggfönster med fasta överparter, flyttade poster samt välja antalet rutor på både överdelen eller underdelen.

Som standard levereras våra flaggfönster med 3-glas super lågenergiglas och du kan välja mellan 3 olika material. Välj själv mått och specifikationer på dina flaggfönster så att de passar just ditt hem.


Sidohängda fönster

Våra sidohängda fönster sitter på gångjärn och är helt utan spröjs. Denna modell av fönster är riktigt stilrena och passar både till klassiska och moderna hus. Du kan välja mellan flera typer av sidohängda fönster med olika design för att hitta den modell som passar just ditt hem. De flesta sidohängda fönster har stormkrokar och fönsterhakar men mot en liten kostnad kan du välja att få spanjoletthandtag som är modernare och enklare att använda. 

Skräddarsy våra sidohängda fönster och välj den färg, glasdesign och material som passar dig bäst. Våra sidohängda fönster levereras med 3-glas super lågenergiglas så de håller alltid högsta standarden när det kommer till isolering.

sidohängt fönstersidohängt fönster

fast fönsterfast fönster

Fasta fönster

Våra fasta fönster kommer antingen med eller utan ram. Fasta fönster kan inte öppnas och passar bäst där man inte behöver kunna öppna fönstret utan istället vill ha så mycket ljusinsläpp som möjligt. Eftersom fönstrena inte kan öppnas så har fasta fönster bättre isolering än andra fönstermodeller, vilket är väldigt positivt för dina energikostnader. Anpassa fönstret efter dina mått, specifikationer och behov vid beställning för att få hem ett fönster som är skräddarsytt för just ditt hus.


Kombinationsfönster

Våra kombinationsfönster är en blandning av fasta fönster och glidhängda eller sidohängda fönster. Detta innebär att delar av fönstrena är fasta och inte kan öppnas medan andra delar går att öppna som vanligt. De delar som går att öppna är antingen glidhängda eller sidohängda, beroende på vad som passar dig bäst. Med sin eleganta design passar dessa fönster perfekt i moderna hus och släpper in mycket ljus i hemmet.

Våra kombinationsfönster är enbart tillgängliga i två olika material: CE-Kärnträ eller CE-Trä/Aluminium. De finns alltså inte tillgängliga i PVC men de levereras som standard med 3-glas för att kunna erbjuda utmärkt isolering. Upptäck vårt breda sortiment av kombinationsfönster som går att anpassa i mått för att passa dina behov.

kombinationsfönsterkombinationsfönster

glaspartiglasparti

Glaspartier

BonusFönsters glaspartier kan användas för att designa ett fint uterum som släpper in massor av ljus. Glaspartier med passar även i situationer där du vill släppa in mycket ljus men även kunna öppna upp för att vädra. För dessa lägen har vi modeller som har små vridfönster i mitten med fasta fönster högst upp och längst ner.

Du hittar våra vanligaste modeller på hemsidan. Våra glaspartier är enbart tillgängliga i CE-Kärnträ eller CE-Trä/Aluminium. Vi vill hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt, så kontakta gärna oss om du inte hittar en modell som passar dina behov på hemsidan så hjälper vi dig att skapa glaspartier som förgyller ditt hem. 


Dreh kipp fönster

På BonusFönster har vi ett stort sortiment av dreh kipp fönster som är inåtgående och kan öppnas helt eller delvis med hjälp av kipp-funktionen. Reglera själv hur mycket luft du vill släppa in i hemmet med våra praktiska dreh kipp fönster. Alla våra dreh kipp fönster tillverkas i PVC och som standard levereras de med 2-glas lågenergiglas. Alla mått och specifikationer anpassas självklart efter dina behov för att passa dig och ditt hem. 

dreh kipp fönsterdreh kipp fönster

topswing fönstertopswing fönster

Topswing fönster

Topswing fönster passar perfekt att ha i lägenheter eller på övervåningen av ett hus då de enkelt kan rengöras inifrån. Alla fönster levereras med moderna och smidiga spanjoletthandtag som har en fin design. Välj mellan 3 olika material och anpassa fönstrena efter dina mått och önskade specifikationer. Topswing fönster öppnas utåt och uppåt vilket gör att de är enkla att rengöra och släpper in massor av luft när de öppnas upp helt.


Takfönster

Våra moderna takfönster finns antingen som pivotfönster eller glidhängda fönster. Släpp in ljus från taket med våra smidiga takfönster som är populära i moderna villor. Välj själv vilka intäckningsplåtar du vill ha samt om du vill ha ett isoleringskit, inbyggd gardin- eller betjäningsstång. Våra takfönster är perfekta för att öka ljusinsläppet och för att skapa en varm och trevlig känsla i rummet med naturligt ljus.

Fördelar som är inkluderade:

 Upp till 15 års garanti

 CE-märkt

 Aluspröjs

 ECO-Behandlat

 Kvistfritt / fingerskarvat virke

 Produktion efter dina mått

 Almoge profil

 Aluglaslister

 Extra inbrottsskydd

Direkt från fabrik

BonusFönster erbjuder våra kunder ett helhetslösning med hög kvalité till ett lågt pris.

Med BonusFönster sparar du energi och pengar.
Alla fönster produceras på en ny toppmodern fabrik vilket ger en hög finish och god hållbarhet.

Kärnträ: för att kunna producera fönster av hög kvalité så behövs bra råmaterial.
Bonusfönsters virke tas från norra norden där tallarna växer långsamt.
Detta för att få ett så hårt och hållbart virke som möjligt.
Därefter fingerskarvas virket innan det sågas upp i rätt längd.

Alla fönster produceras på ett miljövänlig sätt och fönstren är CE-Märkta.

Hos BonusFönster hittar du i stort sett allt du har användning för i förbindelse med köp av fönster eller var du ska byta fönster.
Om du letar efter pvc fönster, träfönster, fönster i trä aluminium, fast fönster, fönster 3-glas, fönster med härdat glas eller inåtgående fönster då har vi vad du behöver.

Låt oss bli det säkra valet för dig när du handlar kvalitetsfönster,
som inte bara är vackra att se på men som också är inbrottssäkra som minimerar risken för oinbjudna gäster och som kan förbättra inomhusklimatet.

Du kan välja i vårt breda sortiment av fönster, som passar in i både stora och små budgetar - såväl som för de flesta stilkraven. Vi har fönster som passar ditt hem!

Köp bra och billiga fönster hos BonusFönster

Hos BonusFönster så har vi de billigaste priserna på produkter som håller en väldigt hög kvalitet. Alla produkter i vårt sortiment har Upp till 15 års garanti, är CE certifierade och inbrottssäkra. Genom att skicka våra produkter direkt från fabrik och inte har några dyra showrooms kan vi erbjuda dig de bästa priserna och förmånerna.

Våra tidlösa fönster levereras direkt hem till dig och är skräddarsydda för att passa perfekt för dig och ditt hem. Hos BonusFönster tycker vi inte att kvalitet ska kosta skjortan och våra över 85 000 nöjda kunder håller med.

Upptäck vårt breda och djupa sortiment av fönster för att hitta någonting som passar dig. Oavsett vilken typ av fönster du är ute efter så har vi någonting som passar dig.

Måttbeställ fönster som passar just ditt hem

Kontakta gärna oss om du inte hittar en modell som passar dina behov så kan vi hjälpa dig hitta rätt produkter som är perfekta för just dig. Vi kan tillverka fönster efter specifika mått, material och med den öppningsmekanism du vill ha. Beställ dina nya fönster hos BonusFönster redan idag!

Har du särskilda önskningar?

Om du känner dig osäker hur man beställer fönster och dörrar eller om har du några speciella önskemål så finns vi i telefon för att hjälpa dig. Ring oss på Tel:. 0771-267474 - Vi kan producera många andra varianter.

Du bör inte missa våra bra erbjudanden när vi har Black Week - därför har vi samlat en sida åt dig där du kan lära dig mer om vår Black Week-kampanj. Klicka här och läs allt om det: Black Week/Friday erbjudanden - fönster och dörrar