Glasparti till uterum

Med glasparti från BonusFönster kan du skapa dina drömmars uterum med gott om naturligt ljusinsläpp utan att släppa in kylan på vintern. Våra uterumspartier finns både i fasta modeller och som glaspartier som går att öppna vid behov. De fasta modellerna har bättre isolering men modeller med öppningsbar ruta är bättre om du vill kunna vädra ditt uterum. 

Ett vinterisolerat uterum behöver inte vara mörk och trist utan fönster. Med våra moderna glaspartier kan du skapa ett uterum som du kan trivas i året runt, även när det är kallt ute.

Glasparti med dina egna tillval 

När du beställer fönster, glasparti eller dörrar hos BonusFönster får du själv bestämma vilka tillval du vill ha. När det kommer till glaspartier kan har du bland annat följande tillval att lägga till eller uppgradera:

  • Karmens material
  • Glas design
  • Insynsskydd
  • Specialglas
  • Färg på karmens insida
  • Färg på karmens utsida
  • Dropplist
  • Ventil
  • Räddningsöppning

Vi erbjuder alltid passande tillval på våra produkter så att du kan designa och beställa just de fönster som passar ditt hem. Det viktigaste för oss är att du kan få ditt uterummet som du drömmer om utan att det kostar en förmögenhet. Vi håller våra priser så låga som möjligt genom att leverera specialbeställda produkter direkt från fabrik, men vi tummar aldrig på kvaliteten. Därför erbjuder vi även 10 års garanti på alla våra produkter, så att du kan känna dig trygg när du beställer ditt glasparti från BonusFönster.

Välj glasparti i den modell som passar ditt uterum

För att du ska kunna hitta rätt fönster till ditt uterum erbjuder vi flera olika modeller av glaspartier av hög kvalitet. Välj först om du vill ha ett fast glasparti eller ett som går att öppna för vädring. Välj sedan hur många glasrutor du vill ha. Det sista steget är att välja de tillval som du vill ha. Våra glaspartier tillverkas av de bästa möjliga materialen och är designade för att hålla länge, även i vårt hårda nordiska klimat.

Vi hjälper dig med måttagning innan beställning

Om du vill mäta upp själv och spara lite pengar på en uppmätning har vi en skapat en smidig guide som hjälper dig igenom mätningsprocessen. Det är enkelt och genom att mäta själv slipper du anlita en hantverkare för måttagning innan beställning av dina nya glaspartier. Du hittar guiden här. Om något skulle vara oklart eller om du har frågor som inte täcks av guiden är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Beställ dina nya glaspartier hos BonusFönster idag

Hos BonusFönster hittar du högkvalitativa produkter till låga priser. För att säkerställa att våra priser är så konkurrenskraftiga som möjligt erbjuder vi även en prisgaranti. Skulle du hitta samma sorts produkt hos en av våra konkurrenter matchar vi priset och du får samma låga pris hos oss. 

Vi har även en kunnig kundtjänst som står redo att hjälpa dig med allt från måttagning till val av rätt glasparti till ditt uterum. Har du frågor om tillval eller vilket material som passar ditt hem bäst kan kontakta vår kundtjänst via chatt på hemsidan, mail eller på telefon under vardagar. 

När det är dags att renovera huset och du behöver köpa nya altandörrar, vridfönster eller en ny ytterdörr kan du hitta allt du behöver hos BonusFönster. Ska du bygga ett nytt uterum kan du hos oss hitta glaspartier som släpper in massor av ljus och håller kylan ute. Vi har alltid 10 års garanti på våra produkter och har snabba leveranser direkt från fabrik. Beställ dina nya glaspartier från BonusFönster redan idag.


3 fördelar

10 års garanti 

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Låga priser 

Vi har tagit bort allt det onödiga för att kunna leverera låga priser. Mellanhänder, häftiga utställningar och annat fancy. Det som återstår är bra produkter till låga priser, helt enkelt.

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.