Glasparti till uterum

BonusFönsters glaspartier ger dig möjlighet att skapa ett drömlikt uterum med gott om naturligt ljus. Välj mellan fasta modeller med bättre isolering eller glaspartier som kan öppnas för ventilation. Skapa ett ljust och trivsamt uterum året runt med våra moderna glaspartier.

Glasparti med dina egna tillval 

När du beställer fönster, glasparti eller dörrar hos BonusFönster får du själv bestämma vilka tillval du vill ha. När det kommer till glaspartier kan har du bland annat följande tillval att lägga till eller uppgradera:

  • Karmens material
  • Glas design
  • Insynsskydd
  • Specialglas
  • Färg på karmens insida
  • Färg på karmens utsida
  • Dropplist
  • Ventil
  • Räddningsöppning

Vi erbjuder alltid passande tillval på våra produkter så att du kan designa och beställa just de fönster som passar ditt hem. Det viktigaste för oss är att du kan få ditt uterummet som du drömmer om utan att det kostar en förmögenhet. Vi håller våra priser så låga som möjligt genom att leverera specialbeställda produkter direkt från fabrik, men vi tummar aldrig på kvaliteten. Därför erbjuder vi även upp till 15 års garanti på alla våra produkter, så att du kan känna dig trygg när du beställer ditt glasparti från BonusFönster.

Välj glasparti i den modell som passar ditt uterum

För att du ska kunna hitta rätt fönster till ditt uterum erbjuder vi flera olika modeller av glaspartier av hög kvalitet. Välj först om du vill ha ett fast glasparti eller ett som går att öppna för vädring. Välj sedan hur många glasrutor du vill ha. Det sista steget är att välja de tillval som du vill ha. Våra glaspartier tillverkas av de bästa möjliga materialen och är designade för att hålla länge, även i vårt hårda nordiska klimat.

Vi hjälper dig med måttagning innan beställning

Om du vill mäta upp själv och spara lite pengar på en uppmätning har vi en skapat en smidig guide som hjälper dig igenom mätningsprocessen. Det är enkelt och genom att mäta själv slipper du anlita en hantverkare för måttagning innan beställning av dina nya glaspartier. Du hittar guiden här. Om något skulle vara oklart eller om du har frågor som inte täcks av guiden är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Beställ dina nya glaspartier hos BonusFönster idag

Hos BonusFönster hittar du högkvalitativa produkter till låga priser. För att säkerställa att våra priser är så konkurrenskraftiga som möjligt erbjuder vi även en prisgaranti. Skulle du hitta samma sorts produkt hos en av våra konkurrenter matchar vi priset och du får samma låga pris hos oss. 

Vi har även en kunnig kundtjänst som står redo att hjälpa dig med allt från måttagning till val av rätt glasparti till ditt uterum. Har du frågor om tillval eller vilket material som passar ditt hem bäst kan kontakta vår kundtjänst via chatt på hemsidan, mail eller på telefon under vardagar. 

När det är dags att renovera huset och du behöver köpa nya altandörrar, vridfönster eller en ny ytterdörr kan du hitta allt du behöver hos BonusFönster. Ska du bygga ett nytt uterum kan du hos oss hitta glaspartier som släpper in massor av ljus och håller kylan ute. Vi har alltid upp till 15 års garanti på våra produkter och har snabba leveranser direkt från fabrik. Beställ dina nya glaspartier från BonusFönster redan idag.

3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.