Pardörrar

Hos Bonusfönster hittar du vackra pardörrar som ger ditt hem en extra välkomnande framsida. Våra pardörrar levereras med 3-punkts stånglås förberett för handtag och cylinder. Vi har både modeller i helglas för extra stort ljusinsläpp och mer traditionella ytterdörrar med fyllning på nedre halvan och glasfönster på övre. 

Du kan även välja fönster med spröjs om det matchar med dina befintliga fönster i huset för att få en mer enhetlig design på hela hemmet. Välj mellan flera tillval och material och designa dina drömmar pardörrar. Hos BonusFönster får du högkvalitativa dörrar till riktigt bra priser samt 10 års garanti på alla våra produkter.

Välj ditt favoritmaterial på din nya pardörr

Förutom en mängd praktiska tillval får du även välja vilket material din pardörr ska ha när du beställer hos BonusFönster. Vilket material du väljer har en direkt påverkan på hur mycket underhåll din ytterdörr kommer att behöva genom åren. Många väljer ytterdörr i det material som matchar med husets andra dörrar och fönster. Våra pardörrar finns tillgängliga i:

  • CE-Kärnträ
  • CE-Kärnträ/Aluminium
  • PVC

Dörrar och fönster i Kärnträ har varit en väldigt vanlig syn i svenska hem under många årtionden. Kärnträ är ett populärt val eftersom det kostar mindre än modernare material och är ett miljövänligt material. Nackdelen med att välja en pardörr i trä är dock att du behöver lägga mer tid och energi på underhåll än andra materialval. Utomhusdelen av dörren behöver även målas om efter 4-5 år.

Pardörrar med en kombination av trä och aluminium en grund i kärnträ och en tåligare aluminiumbeklädnad på utsidan. Aluminiumet hjälper till att skydda pardörren mot slitage från väder och vind och dörrar i Trä/Alu kräver därför mindre underhåll än modeller i kärnträ. Du behöver i vanliga fall aldrig måla om en dörr i Trä/Alu.

PVC är ett modernt material med minimalt underhåll. PVC håller även mycket längre än naturligt trä och tål ännu mer hårt väder än Trä/Alu, även i de hårdaste nordiska klimaten. PVC är därför ett utmärkt val för dig som vill ha en pardörr som du kan montera och sedan aldrig behöva tänka på underhåll eller målning.

Tillval för våra pardörrar

Tröskeln som levereras med din pardörr kommer som standard i glasfiber men går att uppgradera till hårdträ mot en liten avgift. Förutom tröskel och material har du även bland annat tillgång till dessa tillval när du beställ pardörr hos BonusFönster:

  • Materialtyp
  • Glastyp
  • Insynsskyddat glas
  • Säkerhetsglas
  • Färg på insida
  • Färg på utsida
  • Ventil

Väljer du en pardörr med glas kan du både välja om glaset ska vara i säkerhetsglas samt om du vill att glaset har en struktur som fungerar som insynsskydd. Strukturerat glas håller ute nyfikna blickar men släpper fortfarande inte gott om naturligt ljus i hallen. Detta är ett perfekt val om man har direkt insyn i resten av hemmet från ytterdörrens utsida. 

När du väljer till speciella tillval levereras våra pardörrar direkt från fabrik till ditt hem för att hålla nere kostnaderna för transport och lagerföring. Du får även 10 års garanti på din nya pardörr när du handlar hos BonusFönster.

Vi hjälper dig mäta upp rätt innan beställning

Innan du beställer din nya pardörr behöver du först ha rätt mått på dörren. Många anlitar gärna en hantverkare som sköter detta åt dem men du kan enkelt mäta upp dörren själv om du vill spara lite pengar på måttagning. Vi har skapat en smidig guide som hjälper dig igenom mätningsprocessen med tydliga instruktioner och tips. Du hittar guiden här men om något skulle vara oklart eller om du har frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst och få råd av vår kunniga personal.

Beställ din nya pardörr hos BonusFönster idag

Hos BonusFönster prioriterar vi två saker: högkvalitativa produkter och låga priser. Vi säger inte bara att vi är billiga, vi garanterar det. Därför erbjuder vi en prisgaranti så att du alltid vet att du gör den bästa möjliga affären när du handlar hos oss. Skulle du hitta samma sorts produkt hos en av våra konkurrenter kan du använda får prisgaranti och få samma låga pris hos oss. 

Vi har även en välutbildad och kunnig kundtjänst som gärna hjälper dig genom beställningsprocessen. Vare sig du vill ha tips om vilken glastyp du bör välja eller om du behöver extra hjälp med mått-tagningen av din nya pardörr kan du kontakta oss via livechatt på hemsidan, maila oss eller ringa in under vardagar. 

När du letar efter riktigt bra fönster och dörrar till ditt drömhus som inte kostar skjortan är BonusFönster det bästa valet på marknaden. Vi har allt från snygga altandörrar till spröjsade fönster för dig som föredrar klassisk svensk fönsterdesign. Vi erbjuder alltid 10 års garanti på våra produkter och när du beställer din pardörr från oss får du snabb leverans och en ytterdörr som är designad precis så som du har tänkt dig, med exakt de tillval du vill ha. Beställ din nya pardörr hos oss redan idag.


10 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.

Låga priser

Vi har tagit bort allt det onödiga för att kunna leverera låga priser. Mellanhänder, häftiga utställningar och annat fancy. Det som återstår är bra produkter till låga priser, helt enkelt

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!