Halvdörr

En halvdörr, även känd som stalldörr eller tvådelad dörr, ger praktiskt skydd för husdjur och barn samtidigt som den tillåter öppning av den övre halvan. Skapa en unik entré med valfri design och material hos BonusFönster.

Hitta en snygg halvdörr hos oss

En halvdörr är perfekt i sommarstugan eller som terrassdörr till bakgården. Få ut mer av de varmare månaderna av året med möjligheten att kunna öppna den övre halvan av din dörr och släppa in frisk luft. Med en halvdörr är det dessutom lättare att vädra..

Hos BonusFönster hittar du ett brett urval av snygga och pålitliga ytterdörrar. Våra dörrar består av hållbara material och har alltid ett bra pris. Dörrar i CE-Kärnträ och Trä/Alu levereras med en tröskel i glasfiber som standard. Vi har även tröskel i hårdträ som tillval mot en extra kostnad. Du får justerbara gångjärn och underhållsvänliga spröjs då du beställer din ytterdörr från BonusFönster. Du kan läsa mera om underhåll av våra dörrar här.

Halvdörr efter dina egna mått hos BonusFönster

Vid beställning av dörrar hos oss får du ange de exakta måtten du behöver. Dörren tillverkas sedan efter dina specifikationer. BonusFönster erbjuder upp till 15 års garanti på alla dörrar och vi levererar hela vägen till ditt hus. Lagervaror levereras inom två veckor och dörrar med specialmått levereras så fort som möjligt. Om du har problem med uppsättningen inför beställning har vi en praktisk guide som kan hjälpa dig att mäta upp på rätt sätt.

Hos BonusFönster kan du få din nya snygga ytterdörr producerad efter dina specifika mått och ta del av många fördelar och valmöjligheter som normalt sett brukar vara dyra tillägg. Vi kan även erbjuda flera tillval som inte finns med på hemsidan så som sammanbyggning och andra öppningsmöjligheter. Kontakta vår kundtjänst för specialbeställningar.

Modeller och tillval

Hos BonusFönster kan du designa din drömdörr som passar perfekt med resten av din inredning och ditt hus. Vi har flera olika tillval som du själv kan redigera eller lägga till:

 • Olika låstyper
 • Dörrhandtag
 • Öppningsriktning 
 • Tröskel
 • Profil
 • Spröjs
 • Färg på utsidan och insidan
 • Glas design
 • Material på din dörr
När du väljer din ytterdörr är det viktigt att tänka på både funktion och design. Om din hall är väldigt mörk kan det till exempel vara bra att välja en dörr med glasfönster för bättre ljusinsläpp. Behöver du ha bra isolering kan du välja 3 glas Super lågenergiglas som håller ute kylan bättre under vintern. Har du andra önskemål eller frågor om de olika modellerna eller tillvalen är du alltid välkommen att kontakta oss här.

Välj egen design på din nya halvdörr

BonusFönsters halvdörrar levereras med ett tre-punkts stånglås som är förberett för montering av handtag och cylinder i den övre delen samt en spanjolett i den nedre delen. Handtag och cylinder kan köpas till som tillval. 

Skapa din egen design och välj själv material mellan kärnträ eller trä-alu. Du kan välja mellan flera olika färger för både ut- och insidan av dörren. Välj även om du vill ha en halvdörr med eller utan glasrutor. Vi har flera olika designval för glas:

 • Klart glas
 • Råglas
 • Sandblästrat råglas
 • Solskyddsglas

Du har också möjligheten att lägga till specialglas till dina dörrar. Vi har härdat säkerhetsglas, laminerat säkerhetsglas och ljudreducerande glas. Säkerhetsglas kan vara ett bra tillägg om du har små barn eller husdjur hemma. När säkerhetsglas krossas hamnar inte vassa glasbitar överallt. Ljudreducerande glas kan vara bra om du till exempel bor vid en vältrafikerad väg eller har högljudda grannar. Hitta mer information och få hjläp med att välja glastyp till din dörr här.


En tidlös design

En halvdörr är unik med dess funktioner men är fortfarande väldigt praktisk som  ytterdörr hemma. Den traditionella  bondgårds-stilen har blivit mer populär på sistone och en halvdörr kan ge ditt hus precis den rätta looken om du vill ha en klassisk stil. Halvdörrar har använts i många århundraden och förr var deras funktion framförallt att släppa in ljus och luft i huset, utan att djuren kunde ta sig in, genom att öppna den övre halvan av dörren.

En halvdörr skapar en unik lantlig känsla i hemmet och har varit en design som använts i hus och hem under en lång tid. Halvdörrar fungerar perfekt som ytterdörr mellan köket och trädgården, du kan laga middag samtidigt som du kan hålla ett öga på barnen när de leker utanför. En halvdörr kan vara precis det tillägg som fattas till din sommarstuga för att släppa in mer solljus och möjligheten att vädra på sommaren. Dörren kan också fungera praktisk som en grind som håller dina småbarn inne medan du vädrar.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Inbrottssäkring

Fönster och dörrar av god kvalitet till låga priser utan dolda avgifter - helt enkelt. Hos oss är inbrottsskydd standard, så att du kan känna dig tryggare utan att betala extra.

Underhållning

Ta väl hand om dina fönster och dörrar, de kan hålla i många år. Vilket underhåll dina fönster och dörrar behöver beror på vilket material de är gjorda av. Se hur du bäst passar dina fönster och dörrar här: https://www.bonusfonster.se/underhaall/

Beställ din nya halvdörr från BonusFönster idag

Letar du efter en energismart dörr tillverkad av hållbara material till ett lågt pris? Vill du ha en snygg ytterdörr av kärnträ med spröjs i aluminium? Hos BonusFönster får du allt detta och mycket mer.  Våra dörrar är energimärkta och har dessutom upp till 15 års garanti. Vi har levererat halvdörrar och ytterdörrar till nöjda kunder över hela landet sedan 2006 och är idag certifierade för Trygg E-handel. När du handlar hos BonusFönster kan du dra nytta av följande fördelar:

 • Snabb leverans
 • Låga priser och hög kvalitet
 • Trygg E-handel
 • Upp till 15 års garanti
 • Träprodukter tillverkade av kvistfritt högkvalitets trä
 • Många tillval
 • Kunnig och hjälpsam kundtjänst

BonusFönster har gjort beställningen av ytterdörrar till en rolig och enkel process. Med bara några få klick kan du beställa den perfekta dörren till ditt hem, tillverkad efter dina specialmått. Beställ din nya unika halvdörr via vår hemsida idag.