Flaggfönster

Hos BonusFönster hittar du vackra flaggfönster till marknadens bästa priser. Vi skräddarsyr fönster efter dina önskemål och erbjuder låga priser eftersom vi skickar dem direkt från fabrik. Skapa ditt drömhem med oss!

 1. 1-luft Flaggfönster

  1-luft Flaggfönster med 1x2 rutor – små ruta överst

  från 3 601 kr
  Välj fönster
 2. 2-luft Flaggfönster

  2-luft Flaggfönster med 2x2 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  från 5 562 kr
  Välj fönster
 3. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 3x2 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  från 7 489 kr
  Välj fönster
 4. 4-luft Flaggfönster

  4-luft Flaggfönster med 4x2 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  från 9 438 kr
  Välj fönster
 5. 1-luft Flaggfönster

  1-luft Flaggfönster med 1x3 rutor – små ruta överst

  från 3 206 kr
  Välj fönster
 6. 2-luft Flaggfönster

  2-luft Flaggfönster med 2x3 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  från 5 964 kr
  Välj fönster
 7. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 3x3 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  från 8 073 kr
  Välj fönster
 8. 4-luft Flaggfönster

  4-luft Flaggfönster med 4x3 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  från 10 208 kr
  Välj fönster
 9. 1-luft Flaggfönster

  1-luft Flaggfönster med 1x4 rutor – små ruta överst

  Välj fönster
 10. 2-luft Flaggfönster

  2-luft Flaggfönster med 2x4 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  Välj fönster
 11. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 3x4 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  Välj fönster
 12. 4-luft Flaggfönster

  4-luft Flaggfönster med 4x4 rutor – 1 små ruta överst i varje fack

  Välj fönster
 13. 1-luft Flaggfönster

  1-luft Flaggfönster med 1x5 rutor – 2 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 14. 2-luft Flaggfönster

  2-luft Flaggfönster med 2x5 rutor – 4 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 15. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 3x5 rutor – 4 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 16. 4-luft Flaggfönster

  4-luft Flaggfönster med 4x5 rutor – 4 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 17. 1-luft Flaggfönster

  1-luft Flaggfönster med 1x8 rutor – 2 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 18. 2-luft Flaggfönster

  2-luft Flaggfönster med 2x10 rutor – 4 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 19. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 3x10 rutor – 4 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 20. 4-luft Flaggfönster

  4-luft Flaggfönster med 4x10 rutor – 4 små rutor överst i varje fack

  Välj fönster
 21. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 5 rutor

  Välj fönster
 22. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster utan post i mitten

  Välj fönster
 23. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med flyttad post

  Välj fönster
 24. 3-luft Flaggfönster

  3-luft Flaggfönster med 12 rutor

  Välj fönster

Vad är flaggfönster?

Flaggfönster är klassiska fönster som fått sitt namn då designen påminner om svenska flaggan. Den traditionella modellen av flaggfönster har 4 glaspartier uppdelade med spröjs, precis som vår blågula flagga. Idag kan du dock hitta många fler varianter på flaggfönster med allt från 1 fönsterruta upp till hela 20 rutor. 

Hos BonusFönster kan du hitta den variant som passar just ditt drömhus och kan beställa dina fönster med de tillval och den design som du själv vill ha.

Designa dina egna flaggfönster – Tillval, mått och glastyp

När du beställer flaggfönster hos oss börjar du med att välja antal rutor samt antal glaspartier i varje ruta. Vi erbjuder flera olika modeller som både kombinerar ett fönster med flera rutor med en större ruta som endast har ett glasparti. 

Du bestämmer själv vad som passar ditt hem bäst. När du har valt fönstermodell kan du välja att lägga till flera olika tillval. Bland tillvalen du har att välja mellan kan du hitta bland annat:

 • Fönsterkarmens material
 • Specialglas
 • Insynsskyddat glas
 • Färg på insida
 • Färg på utsida
 • Spröjstyp
 • Fönsterhandtag
 • Ventil

Detta är bara några av de tillval du kan lägga till eller uppgradera när du beställer dina drömfönster hos BonusFönster. Du kan till exempel köpa fönster med 3 luft, med råglas i Cotswold-modell som skyddar mot insyn men släpper in gott om naturligt ljus. 

Eller varför inte ett 2-luft flaggfönster med 20 glasrutor? Du har gott om valmöjligheter när du beställer hos oss och med våra låga priser kan du välja precis de tillval som passar just ditt hem.

Välj material på dina flaggfönster

Ett av de tillval du har när du beställer dina fönster är vilket material fönsterkarmen ska ha. Detta val påverkar hur mycket och hur ofta du behöver underhålla dina fönster. Det är även bra att välja fönster i ett material som passar med resten av huset, dina ytterdörrar och altandörrar för att skapa en harmonisk design i huset. Våra fönster finns tillgängliga i:

 • CE-Kärnträ
 • CE-Kärnträ/Aluminium kombination
 • PVC

Kärnträ har varit det klassiska valet för dörrar och fönster i Sverige under väldigt lång tid. Detta är ett populärt val på grund av det låga priset och att det är ett miljövänligt material. Nackdelen med kärnträ är att dessa fönster kräver kontinuerligt underhåll och utomhusdelen behöver målas om ungefär vart 4e-5e år.

Kombinationen av Trä och Aluminium innebär att fönstret har kärnträ som grund men har en aluminiumbeklädnad på utsidan. Alumuminiumbeklädnaden skyddar fönstret bättre mot väder och vind och kräver därför mindre underhåll än fönster i kärnträ. Detta alternativ kostar lite mer men behöver aldrig målas om.

PVC är det moderna valet för dem som önskar minimalt underhåll och är ett extremt hållbart material i alla slags väder. Detta gör PVC till ett utmärkt val för flaggfönster i vårt nordiska klimat. PVC kommer som standard i vitt, men kan även beställas med färgad folie med struktur.

Välj rätt handtag på dina flaggfönster

Våra flaggfönster levereras som standard med traditionella fönsterhakar och stormkrokar i rostfritt stål men du kan välja att byta till vita fönsterhakar eller spanjoletthandtag mot en extra kostnad. Våra spanjoletthandtag har friktionsbroms i handtaget som håller fönstret stilla även om det blåser hårt. Du kan även lägga till vridbeslag om du vill ha en mindre klassisk öppningsmekanism på dina fönster. 

Alla våra tillval har konkurrenskraftiga priser för att hålla totalkostnaden så låg som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Vi vill att du ska kunna ha råd att förverkliga dina drömmar och montera de dörrar och fönster som passar ditt hem bäst.

Vi hjälper dig med måttagning innan beställning

Om du vill spara pengar på en uppmätning kan du själv mäta upp till dina nya flaggfönster innan beställning. Det går snabbt och är riktigt enkelt om man gör det rätt. Vi har en smidig guide som hjälper dig igenom processen. Du hittar guiden här. Om något är oklart eller om du har frågor som inte täcks av guiden är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Byt till moderna flaggfönster för dra ner på elräkningen

Har du väldigt gamla fönster hemma? Har inomhustemperaturen varit kallare de senaste vintrarna? Då kan det vara smart att investera i nya fönster som håller kylan utan och ger ditt hem en moderna look. Förbättra inomhusklimatet med moderna flaggfönster från BonusFönster i precis den design som du själv vill ha. Våra flaggfönster levereras med 3 glas Super lågenergiglas som håller kylan utan ute och minskar kostnaderna för uppvärmningen av huset under vintern.

Beställ dina nya flaggfönster hos BonusFönster idag

BonusFönster erbjuder högkvalitativa produkter till marknadens bästa priser. Förutom att hålla våra priser nere genom att leverera direkt från fabrik har vi även prisgaranti. Hittar du samma produkt hos en av våra konkurrenter får du samma låga pris hos oss. 

Vår kundtjänst står även redo att hjälpa dig med måttagning så att du beställer rätt mått till just ditt hem. Har du några frågor om tillval eller om vilka flaggfönster som passar ditt hus bäst kan du skicka in dessa med. Vår kundtjänst går att nå via chatt på hemsidan, via mail eller på telefon under vardagar. Du får snabbt svar av kunnig personal som kan svara på alla dina frågor.

Oavsett om du ska renovera hela huset och behöver nya altandörrar, fasta fönster sidoljus eller om du bara vill installera ett nytt takfönster i gästrummet kan du hitta allt du behöver hos BonusFönster. Vi kan fönster och dörrar och har alltid upp till 15 års garanti på våra produkter, så att du kan känna dig trygg med ditt köp i många, många år framöver. Beställ dina nya flaggfönster redan idag.

Du bör inte missa våra bra erbjudanden när vi har Black Week - därför har vi samlat en sida åt dig där du kan lära dig mer om vår Black Week-kampanj. Klicka här och läs allt om det: Black Week/Friday erbjudanden - fönster och dörrar

3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.