Altandörrar och balkongdörrar

Är du ute efter en ny balkongdörr kan du definitivt hitta den här hos oss. På BonusFönster erbjuder vi billiga och skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dig och ditt hem. Få en altandörr som är skapad exakt efter dina mått och specifikationer med flera funktionella förmåner.

Altandörr eller balkongdörr

Altandörrar och balkongdörrar ska vara gedigna nog att kunna motstå stark vind, ösregn, stekande sol och förhoppningsfulla inbrottstjuvar, men även vara estetiskt tilltalande för ett positivt första intryck.

Om din nuvarande altandörr eller balkongdörr inte håller måttet kan du få hjälp här på på vår hemsida och hitta precis den produkt som du behöver.

En altandörr borde passa in med ditt hems stil och det kan du uppnå genom att designa din dörr själv  själv med hjälpav BonusFönsters många designmöjligheter. Vi har ytterdörrar som passar både modernare  och mer klassiska hus.

Vi erbjuder olika material för altandörrar 

BonusFönsters altandörrar levereras med 3-punkts stånglås och färdigmonterade spanjoletthandtag. Vi kan även erbjuda spanjoletthandtag med cylinderlås eller med handtagsstyrda dörrbromsar mot ett mindre tillägg. 

Du kan välja mellan olika material när du väljer din altandörr eller balkongdörr. Några av materialen vi erbjuder är: 

En balkongdörr är som oftast utåtgående vilket gör det lättare att ta sig och tar mindre plats inomhus. Tröskeln i botten av dörrarna från BonusFönster är som standard i hårdträ, men vi erbjuder även alu-trim mot ett mindre tillägg.

Beställ en balkongdörr som passar med dina fönster 

Det finns flera anledningar till varför du bör köpa en skräddarsydd balkongdörr. Det kan vara så att du bor i ett äldre hus eller lägenhet som inte har de standardmått som används idag. Det kan också vara så att ditt hus eller lägenhet har specialdesignade dörrar och fönster och kräver specifika detaljer för att din nya dörr ska passa.

Oavsett vilka behov du har kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig hitta det du söker. Vi kan tillverka många olika modeller och anpassa dörren efter dina önskemål exempelvis med spröjssättning, specifikt antal rutor och mycket mer. 

Ditt altandörrar-index

BonusFönster s altandörrar och balkongdörrar levereras med ett 3-punkts stånglås och spanjolett med greppstyrd broms som standard. En altandörr eller en balkongdörr är oftast utåtgående men vi kan även producera inåtgående dörrar om det passar dig bättre. I produktserien CE-Kärnträ levereras tröskeln som standard i hårdträ. Du kan även byta till en aluminiumtröskel mot en extra kostnad. 

I produktserien Trä / Alu levereras tröskeln som standard i aluminium. Våra altandörrar kan fås med handtag med lås på insidan och ett vanligt handtag på utsidan. Önskar du även lås på utsidan skall du istället välja en ytterdörr. Har du andra önskemål än modellerna här är du alltid välkommen att kontakta oss vår kundtjänst.

När du handlar på BonusFönster får du flera fördelar med dina produkter. Du kan vara trygg med att ditt köp kommer hålla i flera år och vi erbjuder förmåner som exempelvis: 

 • Upp till 15 års garanti
 • Ingen deposition
 • CE-Godkänt
 • Inga spikhål
 • Inbrottssäker glasmontering
 • Färgade alu-energispröjs
 • ECO-Behandlat
 • Kvistfritt och fingerskarvat virke
 • Produktion efter dina mått
 • Klassisk profil
 • Färgade aluglaslister runt om glaset
 • Extra inbrottsskydd

Om du har frågor eller funderingar om alla valmöjligheter eller material kan du alltid kontakta vår kundtjänst och få experthjälp och rådgivning direkt så att du kan få den bästa lösningen för dig.

En altandörr som släpper in ljus

Att ha en altandörr med glasfönster är ett praktiskt och estetiskt tilltalande val för alla hem. Fönstrena låter rummet fyllas med naturligt ljus samtidigt som dörren håller kylan och vinden ute. Här hos BonusFönster kan du få en altandörr i hög kvalitet och med alla tillbehör som du behöver för en perfekt installation.

Om du bor i en lägenhet och har en balkong kan en balkongdörr vara ett underbart sätt att släppa in mer ljus på sommaren och hålla kylan ute på vintern. Det gör även att du får mer användning av en inglasad balkong eftersom du får en dörr som leder direkt till balkongen.

Upptäck alla våra produkter och hitta den som passar ditt hem och dina behov. Du kan vara säker på att din dörr från BonusFönster kommer att leva upp till dina önskemål och ge dig en balkongdörr som kommer hålla i många  år.

Få hög kvalitet och hållbara produkter

När du handlar hos BonusFönster får du alltid vägledning genom hela köpet. På vår hemsida kan du hitta flera guider och tips för att hjälpa dig montera dörrar och fönster. När du har valt dina material kan du ta en titt på monteringsvägledningar för ditt specifika material. På vår hemsida kan du hitta följande vägledningar: 

 • Monteringsvägledning - trä
 • Monteringsvägledning - trä/alu
 • Monteringsvägledning - PVC
 • Mått-tagning
 • Öppningsriktningar
 • Underhåll
 • Rengöring och smörjning
 • CE-märkning
 • Detaljbilder

Med våra produkter och guider kan du enkelt själv installera en hållbar balkongdörr som kommer hålla sig vacker i flera år. Med vår höga standard kan du känna dig trygg med dina produkter och du får alltid upp till 15 års garantipå allt från BonusFönster.

Få det mest fördelaktiga priset på balkongdörrar

På BonusFönster kan vi prismatcha våra produkter och samtidigt leverera den bästa servicen. Vi vill vara bäst på att ge dig expertrådgivning och samtidigt vara den billigaste lösningen för dig när du handlar balkongdörrar. Därför gör vi allt för att ha de bästa produkterna på hyllan till de lägsta priserna. 

Hos oss får du den bästa balkongdörren med material av högsta kvalitet och samtidigt ett pris som är rimligt. Vi tror nämligen inte att låga priser ska påverka kvalitén. Vi ser till att du får kvalitetsriktiga fönster och dörrar till ett bra pris. Hittar du motsvarande produkt till lägre pris hos en konkurrent, matchar vi självklart priset.

Produkter som passar in i ditt hem

På BonusFönster kan du välja olika material så att du kan matcha din nya altandörr med dina befintliga fönster och dörrar. Våra produkter använder kärnträ av hög kvalitet som passar till de flesta hem. Kärnträ, även känt som kärnfuru, är ett material som många föredrar i Sverige i och med att många av våra hus också är utförda i trä.  

Kärnträet vi använder kommer från den bästa och hårdaste delen av furu. Det ger dig ett hållbart material som håller sin höga standard i flera år. Det är perfekt till våra hus i Sverige och klarar av det skiftande vädret året om. Det är ett starkt material som också är impregnerat mot röta och svamp.

Detta material säkerställer att vi kan garantera produkter som håller i flera år och ger dig fönster och dörrar som lever upp till dina krav. Du kan läsa mer om detta slitstarka trä på vår sida och även få information om målningsprocessen för en säker och hållbar montering. 

Köp din altandörr på BonusFönster 

Upptäck alla våra produkter och hitta lösningen till just dina behov, oavsett om du är på jakt efter altandörr helglas eller tröskel i aluminium. Du kan även få inspiration på hur dina fönster kan se ut samt hitta tips och guider för installation om du behöver rådgivning. 

Hos BonusFönster får du alltid ett bra pris för dina fönsterdörrar och altandörrar. Du kan välja mellan flera material som exempelvis trä, aluminium och PVC-fönster samt 3-glas fönster. På så sätt kan du vara säker på att du får den bästa altandörren för ditt hem.


3 fördelar

Upp till 15 års garanti

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig upp till 15 års garanti med i handeln.

Prismatch

Betala aldrig mer än absolut nödvändigt för dina nya fönster och dörrar. Vi strävar efter att alltid ha de lägsta priserna på marknaden, annars matchar vi naturligtvis priset. Vi vill vara billigast!

Få först. Betala senare.

Vi erbjuder finansiering av fönster och dörrar med Klarna, så att du kan få alla förmåner på en gång, men betala av dina nya fönster och dörrar lite i taget. Ansök om finansiering snabbt och enkelt hos Bonusfönster.