Topswing fönster

Topswing fönster är en populär och väldigt praktisk fönstertyp. Med ett vridfönster har du möjligheten att putsa utsidan av rutan inifrån – du behöver alltså inte gå ut för att putsa utsidan. 

Fönster är funktionsmässiga och estetiskt viktiga för varje hem, och de rätta fönstren kan göra mirakel för det överordnade intrycket. Det är därför du ska tänka dig för noga innan du köper dina fönster. BonusFönsters pris och energibesparingar ger dig ett försprång här. Oavsett vilka faktorer som är viktiga för dig, t.ex smak, säkerhet, budget eller klimat så är BonusFönster stället där du hittar det mesta av det bästa. Vi levererar exceptionell kundupplevelse genom att konstant lyssna på våra kunder.
 

Vi har klippt allt onödigt för att kunna leverera fönster och dörrar direkt till dig till de lägsta priserna på marknaden. Bra service och råd, och vi är redo att hjälpa dig genom ditt köp.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa eller ringa oss via vår chatt eller e-post.

Tlf.: 0771 26 74 74 – Mail: bb@bonusfonster.se   


3 fördelar

85.000 kunder

Ja, det stämmer! Över 85 000 kunder har redan testat och de håller med; bra fönster och dörrar behöver inte kosta kassan. Och det är precis vad vi bevisar varje dag för våra kunder över hela landet.

Betala med Klarna

Vi har inlett ett spännande samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem.

10 års garanti 

Vi lovar fönster och dörrar i god kvalitet till låga priser, så naturligtvis kan vi också enkelt ge dig 10 års garanti med i handeln.