Billiga fönster och dörrar producerade med grön energi

Fönster och dörrar från hållbar produktion – Bäst & Billigast!  

Nya fönster och dörrar med grönt samvete

BonusFönster använder Hydro REDUXA lågemissionsaluminium i alla fönster och dörrar, vilket innebär 53 % lägre CO2-utsläpp jämfört med världsgenomsnittet. Det är helt enkelt sunt förnuft, precis som alla våra fönster och dörrar.

BonusFönster lovar bra fönster och dörrar till låga priser och naturligtvis håller de i många år. Förutom lång livslängd fokuserar vi även på ansvarsfull produktion, eftersom vi vill producera fönster och dörrar med omtanke.

Fönster och dörrar från BonusFönster är tillverkade med aluminium i glaslisterna. Väljer du produkter i trä/alu finns det även aluminium på utsidan av fönstret eller dörren.  

Det är därför oundvikligt att använda aluminium, och därför måste det tillverkas så ansvarsfullt som möjligt.

Grön energi ger 53 % reducering av CO2 

Därför använder BonusFönster Hydro REDUXA. Det är nämligen aluminium som är tillverkat med grön energi – som ger grönt samvete. På så sätt kan BonusFönster minska CO2-utsläppen med hela 53 %, på årsbasis innebär detta 2 468,98 ton mindre CO2. Det är helt galet!

Det låter ju väldigt bra, men vad betyder det för dig? Det betyder att du får bra fönster och dörrar till samma låga priser, som har lika lång livslängd och hållbarhet som de har haft hela tiden, men du kan köpa dem med gott samvete, väl medveten om att vi på BonusFönster värnar om miljön. Vi kallar det grönt samvete.  

Bra fönster och dörrar för dig. Bäst & Billigast! Punkt.