Få en överblick över våra leverantörer – det består dina nya fönster och dörrar av

När vi producerar dina nya fönster och dörrar samarbetar vi med ett antal olika leverantörer för att skapa de allra bästa fönstren och dörrarna just för dig. Våra fönster och dörrar består av många olika komponenter, det kan till exempel vara aluminiumramen i ditt nya fönster, det kan vara handtaget för din nya dörr, men det kan också vara spröjs eller gångjärn. Alla tillsammans är viktiga komponenter för oss så vi kan skapa ett slutresultat som lever upp till din nya dörr eller ditt nya fönster.

Vi gör allt detta och mycket mer med ett starkt team av leverantörer bakom oss - på så sätt kan vi se till att du får dina helt nya produkter levererade i en kvalitet som varje partner är specialist på just sitt individuella område. Det betyder att alla gör det de gör bäst, och vi lägger stor vikt vid det.

Här på denna sida kan du därför läsa lite om våra olika leverantörer och partners, och du kan enkelt och tydligt se vem vi samarbetar med.Barrus

Mange af vores vinduer og dør består af grundelementet træ. Barrus er vores leverandør af kernetræ til vores vinduer og døre og holder til i Estland.


Global Timber

Global Timber er vores leverandør er mahogni bundtrin til vores døre. Det er et dansk firma der henter træ hjem fra over 35 forskellige lande.


Hæstrup Træindustri

Hæstrup træindustri er vores leverandør af sprosser og diverse lister i træ. De specialiserer sig i forarbejdning af træ samt produktion af trælister, og de er at finde Hjørring.


BonusFönster använder Hydro REDUXA lågemissionsaluminium i alla fönster och dörrar, vilket innebär 53 % lägre CO2-utsläpp jämfört med världsgenomsnittet.

Fönster och dörrar från BonusFönster är tillverkade med aluminium i glaslisterna. Väljer du produkter i trä/alu finns det även aluminium på utsidan av fönstret eller dörren. 


ASSA är vår leverantör av stånglås och handtag till fönster och dörrar. Dessa komponenter finns ofta inne i dörren, där till exempel stånglåset har det syftet att ge dig extra säkerhet. Vid användning av handtaget ser den nämligen till att två metallstänger samtidigt skjuts ut i över- och under karmen.


IPA är vår leverantör av gångjärn till fönster. Gångjärnen är inte så tydliga i fönstrets design, men utfyller en enormt viktig funktion – varje gång du öppnar eller stänger ditt fönster är det nämligen dessa gångjärn som arbetar.


Jasa är vår leverantör av rosetter och cylindrar till våra dörrar. Rosetterna hittar du på det flesta dörrhandtag – de sitter utanpå själva handtaget och skapar en fin avslutning.


Hoppe är vår leverantör av handtag och spanjoletthandtag till våra fönster och dörrar. Beställer du till exempel en av våra altandörrar, kommer du kunna välja bland marknadens bästa kvalitetshandtag från HOPPE®.


Roslev är vår leverantör av slutbleck förutom andra tätningar. Slutblecket ser till att du får fina avslutningar vid och runt låset på din nya dörr.


Kept är vår leverantör av justerbara gångjärn till våra dörrar. Justerbara gångjärn kan tjäna många funktioner på ditt nya fönster eller din nya dörr. Dessa ser till att fönstret och dörren kan öppnas eller vändas efter vilken funktion den har.


Trelleborg är vår leverantör av ramtätningar. Du har utvecklats tätningar i över 50 år. Trelleborg Gruppen är världsledande när det kommer till att skapa lösningar, som tätar och beskyddar.


AkzoNoble är vår leverantör av färg till både fönster och dörrar i kärnträ samt i trä/alu. AkzoNoble är främst på marknaden i ytbehandling och har specialiserat sig i just detta i mer än 200 år.


Fiberline Composites är vår leverantör av underhållsfria glasfibertrösklar till våra dörrar. Fiberline specialiserar sig i konstruktionsprofiler i fiberglas av hög kvalitet. Företaget är en av världens största producenter av korrosionsbeständig glas- och kulfiberprofiler med högstyrka och låg vikt.