Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

85.000 nöjda kunder

Vinn fönster och dörrar för 5 000 kr!

Är det dags för dina gamla fönster att få ett fönsterbyte? Då har vi lösningen till dig. Vi producerar och levererar nämligen billiga fönster precis enligt dina mått och önskemål. Hos oss kan du tryggt beställa dina moderna fönster – så ser vi till för att leverera dina nya, billiga fönster och dörrar till ditt hem.

Behöver du nya fönster och dörrar, eller känner du någon som är i behov av att byta ut fönster och dörrar? Då har du nu chansen att vinna ett presentkort på hela 5 000 kr.

Allt du ska göra är att prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Prenumerera

Tävlingsvillkor:

När du deltar i tävlingen godkänner du följande villkor:

För att vara med i tävlingen ska du svara rätt på frågan. Dessutom prenumererar du på vårt nyhetsbrev. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Deltagarna ska vara över 18 år, och behöver inte tidigare handlat hos BonusFönster. Anställda hos BonusFönster och deras familjer får inte delta.

Tävlingen håller på från  12 juni till 25 juni 2019.

Vi drar lott bland alla dem som har svarat rätt på frågan och börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vinnaren dras genom lottdragning – och blir kontaktad direkt via e-mail och offentliggörs på den här sidan.

Om vi inte får kontakt med vinnaren inom 14 dagar förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare.

Vinsten är ett presentkort på nya fönster och dörrar på 5 000 kr. som kan användas på BonusFönster.se. Vinsten gäller 3 år och kan inte bytas mot kontanter.

Lycka till!