Bra och låga webbpriser på nya fönster och dörrar i specialstorlekar hos Bonusfönster.

Mellanhänder är pengar ut genom fönstret, så vi har tagit bort dem.

Det som återstår är de nya fönstren och dörrarna.

Skaffa billiga fönster och dörrar i specialstorlekar hos Bonusfönster – vi kallar det också för "snäll självbetjäning". Vi prisfightar alltid våra priser för dig, så du är garanterad ett billigt pris på dina nya fönster och dörrar. Ja, faktiskt är det inte alls så fyrkantigt, även om våra dörrar och fönster är det. Allt du behöver göra är att köpa våra produkter och slutföra köpet online, så kvitterar vi med ett fantastiskt webbpris!

Vi tar bort de kostsamma mellanhänderna mellan dig och dina nya specialtillverkade fönster och dörrar. Det innebär att du hos oss slipper de tillägg och utgifter som en hantverkare normalt skulle lägga på din faktura. Det betyder inte att du inte kan använda professionella hantverkare eller snickare för montering av dina element – det betyder helt enkelt att du kan spara pengar genom att själv lägga din beställning på dina nya fönster och dörrar i specialmått.

Bonusfönster ger dig självklart ett webbpris på grundpriset vilket gör att du automatiskt får det bra webbpriset för den produkt du väljer i önskat material och glastjocklek. Om du sedan gör ytterligare tillval för dina produkter så gäller inte prisavdraget här.

1, 2, 3 – nytt fönster levereras till dörren

Webbpriset får du helt enkelt när du väljer att lägga din beställning via vår hemsida. Vår online självbetjäningslösning gör att vi kan erbjuda dig det bästa priset för dina nya fönster och dörrar i specialmått, när de dyra mellandelarna är bortskurna.

Om du inte vill beställa självbetjäning online på vår hemsida kommer du inte att kunna få vår webbrabatt och handlar därför till grundpris.

Vi finns redo att hjälpa dig på bb@bonusfonster.se där vi kan guida dig väl genom din beställning.