Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

Lagervaror levereras inom 2 veckor

85.000 nöjda kunder

Webbrabatt på nya fönster och dörrar hos Bonusfönster

Mellanhänder innebär bortkastade pengar så vi har tagit bort dem. Kvar blir nya fönster och dörrar.
Få billiga fönster och dörrar hos Bonusfönster – vi kallar det också för ”smidig självbetjäning”. Vi pressar alltid priserna åt dig, så att du kan vara säker på att få ett bra pris på dina nya fönster och dörrar. Ja, det är faktiskt inte så fyrkantigt, även om våra dörrar och fönster är det. Allt du behöver göra är att köpa våra produkter och genomföra köpet online, så kvitterar vi med webbrabatten.

1, 2, 3 – nya fönster levererade till dörren 

Beställ ett fönster eller en dörr i vår webbshop – det är vad vi kallar en enkel gör det själv-lösning. Du slipper den stressiga byggmarknaden och hittar istället din nya produkt i lugn och ro framför datorn. Vi kommer hem till dig med ditt fönster – ända fram till dörren. En smart och billig gör-det-själv-lösning, helt utan krångel.

Vi har ingen dold agenda. Endast låga priser och bra kvalitet.
Vår service är minimerad, så att du får möjlighet att sköta det mesta själv. Det ger låga priser utan några som helst kompromisser med kvaliteten. Ta en titt på vår mätguide online och mät upp själv. Beställ sedan med några enkla klick. Vi levererar ditt fönster så att du själv kan montera det. Klicka. Montera

Fönster och dörrar direkt till dig, Bonusfönster.

Vill du inte använda vår självbetjäning och därmed få vår fina webbrabatt? Kontakta då bb@bonusfonster.se.