Webbrabatt på nya fönster och dörrar i specialmått hos Bonusfönster

Mellanhänder innebär bortkastade pengar så vi har tagit bort dem. Kvar blir nya fönster och dörrar.
Få billiga fönster och dörrar i specialmått hos Bonusfönster – vi kallar det också för ”smidig självbetjäning”. Vi pressar alltid priserna åt dig, så att du kan vara säker på att få ett bra pris på dina nya fönster och dörrar i specialmått. Ja, det är faktiskt inte så fyrkantigt, även om våra dörrar och fönster är det. Allt du behöver göra är att köpa våra produkter och genomföra köpet online, så kvitterar vi med webbrabatten.

Vi tar bort de dyra mellanhänderna mellan dig och dina nya fönster och dörrar i specialmått. Det innebär att du hos oss slipper de tillägg och utgifter som en hantverkare normalt skulle lägga på din faktura. Det betyder inte att du inte kan använda professionella hantverkare eller snickare för monteringen av dina produkter – ​​det betyder helt enkelt att du kan spara pengar genom att själv lägga din beställning på dina nya fönster och dörrar i specialmått.

1, 2, 3 – nya fönster levererade till dörren 

Du får webbrabatten helt enkelt när du väljer att göra din beställning via vår hemsida. Vår online självbetjäningslösning gör att vi kan erbjuda dig det bästa priset för dina nya fönster och dörrar i specialmått, när de dyra mellanhänderna väl är borta. Du sparar därför pengar genom att mäta upp själv med vår enkla steg-för-steg-guide, du undersöker specifikationer och gällande lagkrav med vägledning från våra informationssidor och hittar inspiration till de fönster och dörrar som passar ditt projekt hos våra många fina kundcases.

Om du inte vill beställa själv online på vår hemsida kommer du inte att kunna få vår webbrabatt och handlar därför till grundpris. Vi är redo att hjälpa dig på bb@bonusfonster.se, där vi tillhandahåller:

  • Professionell mätning hos dig
  • Vägledning i produktval
  • Se till att tillämpliga lagkrav efterlevs i ditt projekt
  • Beställning och kvalitetssäkring
  • Att du inte har några extra kostnader vid beställnings- och mätfel
  • Uppföljande efter-service