Snabb leverans

10 års garanti

Prismatch

85.000 nöjda kunder

Billiga fönster

Är det dags för dina gamla fönster att få ett fönsterbyte? Då har vi lösningen till dig. Vi producerar och levererar nämligen billiga fönster precis enligt dina mått och önskemål. Hos oss kan du tryggt beställa dina moderna fönster – så ser vi till för att leverera dina nya, billiga fönster och dörrar till ditt hem.

Vi har ett stort utbud av billiga fönster - et bra köp

Ja, utöver våra produkter till låga priser har vi samtidigt ett stort utbud av olika fönster. Oavsett vad du ska använda till din fönsterrenovering, så har vi något för alla smaker. Letar du till exempel efter allmogefönster eller spröjsade fönster, som är ett populärt val på marknaden när det ska byggas nytt, så har vi självklart dessa fönster.

Många husägare i Sverige föredrar fönster med spröjs för det markerar och kompletterar husets klassiska fasad, vanligtvis är det utfört i trä. Det har vi satt fokus på här hos oss, och av samma orsak kan du hitta olika slags fönster med spröjs här på vår hemsida – oavsett om du är mer för trä, trä aluminium eller pvc fönster.

Fönsterrenovering

Många investerar i äldre hus för att sedan renovera dem, så det passar precis efter dina och din familjs önskemål och behov – här kan vi hjälpa dig med nya produkter, som framhäver uttrycket på ditt hus. Ersätt de gamla fönster med nya i ett fint utfört fönsterbyte, som får grannarna att bli avundsjuka. Ska du byta fönster, så står vi redo med nya fönster till din fönsterrenovering. Vi ger dig också hela 10 års garanti på våra produkter!

Letar du efter nya, billiga fönster? Vi levererar direkt från fabrik. Nedan kan du se sortimentet av våra fönster: